Iszak Eszter nem tud róla, hogy menne a Mokkába

Vágólapra másolva!
Iszak Eszter csak az újságokból értesült, hogy Liptai Claudia helyetteseként az ő neve is felmerült. A VIVA Tv műsorvezetője - több más ismert emberrel együtt - kifestette a Heim Pál Gyermekkórház egyik kórtermét, eközben váltottunk vele néhány szót. 
Vágólapra másolva!

Pár hete Iszak Eszter neve is felmerült a jelöltek között, akik helyettesíthetik Liptai Claudiát a Tv2 Mokka című műsorában. (Liptai távozásáról itt és itt írtunk bővebben.) "Én erről az újságokban hallottam először. Nekem nem mondta senki, hogy szó lenne erről. Mindenesetre nagyon megtisztelő, hogy egyáltalán írnak erről, habár hozzám hivatalosan nem jutott el ez az információ" - mondta Iszak Eszter az [origo] kérdésére.

A Nagy Duett-ben is látott lány közben egy német pszichothriller megjelenését várja, amelyben két éve kapta meg a főszerepet. "Berlinben forgattunk két hónapon keresztül 2009 elején. Nem tudom, hogy mikor fog kijönni a film, ha kijön egyáltalán, mostanában nem beszéltem se a rendezővel, se a producerrel" - nyilatkozta.

Tizenhét éves kora óta modellkedik is, de a műsorvezetés mellett ez most nem fér bele az idejébe. "Sajnos most nem igazán játszik szerepet az életemben, nyilván ezzel is szeretnék foglakozni, de imádom a műsorvezetést, és az időm nem nagyon engedi" - mesélte.

A műsorvezető egyébként kifejezetten izgulós típus, így az első élő adása előtt is nagyon ideges volt. "Nagyon izgulós vagyok, legyen szó akár randiról, vizsgáról vagy valamilyen szereplésről. Az első élő adás előtt nem tudtam aludni, nem tudtam enni, görcsben volt a gyomrom egész nap. De a munkatársaim és a szerkesztők sokat segítettek, sokat is készültem, és nem volt komolyabb fennakadás" - elevenítette fel emlékeit.