Barátok közt helyett Castle, Vámpírnaplók - így nyaral az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub július 18-tól átáll a nyári műsorrendre, a Barátok közt lekerül a programból, a Híradó később kezd, és az ismétlések mellett legalább a  Castle, a Vámpírnaplók új epizódokkal lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub július 18-tól vált a 2011-es nyári műsorstruktúrájára, a csatorna sorozatokkal és hollywoodi filmekkel próbálkozik: délutánonként Mozimatiné lesz képernyőn, hétköznaponként 17 órától Remington Steele ismétlése lesz látható Pierce Brosnan főszereplésével, ezt követően új időpontban, 17:55-től indul majd az Ezel című török sorozat.

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy az RTL Híradó-ja fél órával később, azaz 19 órakor lesz adásban, hosszabb időtartammal (itt olvashatja interjúnkat Kotroczó Róbert hírigazgatóval). A hírműsor után 19:45-kor kerül a képernyőre a Fókusz, utána pedig esténként keddtől-péntekig hollywoodi filmeket sugároz a csatorna.

Július 18-tól hétfő esténként a Tim Roth főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz kedvelői örülhetnek, kedden a Castle új részeit és a Döglött akták különös eseteit kapják a tévézők. Péntekenként jön A főnök és Magyarországon eddig még nem vetített részekkel a Vámpírnaplók történetei folytatódnak. A saját gyártású műsorok közül pedig keddenként 23:20-tól továbbra is képernyőn lesz a XXI. Század az elmúlt évad legérdekesebbnek vélt adásaival, de három részben Aczél György életútját elemző filmet is sugároz a csatorna a műsor keretében, a nyáron.