Legjobban a Tv2 örül Alekosz eltűnésének

Vágólapra másolva!
A Való Világ és Alekosz párkereső műsora alatt a Tv2 rendre elbukta a hetes műsorsávot, de amint vége lett a valóságshow-knak az RTL-en, szárnyalni kezdett az Aktív.
Vágólapra másolva!

2010 novemberében indult a VV4, az első két hétben még gyengébb számokkal, de utána belelendülve, biztosan szállította a 40 százalékos közönségarányokat. A Tv2 sem a reality, sem a szintén hét órára tett Alekosz-féle párkereső ellen nem tudott fogást találni, így alighanem a csatorna Róna utcai székházában is bontottak egy pezsgőt, amikor véget ért a második valóságshow is a konkurenciánál.

Június 7-én, kedden A mentalista ismétlése az RTL Klubon csak 18,7 százalékos közönségaránnyal ment, kereskedelmi célcsoportban, miközben az ugyanazon műsorsávban próbálkozó Aktív remekelt a Tv2-n, 27,6 százalékot ért el, a korábbi 18-20 után.

tv2

Kedden a Tények 33 százalékot vitt, az RTL Híradó-ja 29-et. Utóbbi csatorna később kapott erőre, a Fókusz és a Barátok közt verték a Jóban Rosszban-t, majd a Castle és a Grace klinika is jól hozott neki.