Kannibálok és cápák közé visz az OzoneNetwork

Vágólapra másolva!
Új dokumentumfilmeket mutat be az OzoneNetwork. A filmek este nyolckor lesznek adásban, először csak hétvégéken, majd június utolsó két hetében hétköznaponként is.
Vágólapra másolva!

Új dokumentumfilmeket láthatnak az OzoneNetwork nézői júniusban. 11-én az Emberevők szigeté-vel nyit a csatorna, ez a Pápua Új-Guineától keletre fekvő vulkáni szigetláncra kalauzolja el a tévézőt. Június 12-én az Afrika bujdosói (Africa's Secret Seven) című doku lesz adásban, ez a dél-afrikai Thornybush vadrezervátum egy napját mutatja be egy vadmacska, egy cibetmacska, egy tobzoska, egy földimalac, egy tarajos sül, egy szervál és egy petymeg életén keresztül. Június 18-án újabb állatos dokumentumfilm lesz képernyőn, az Ember a kobra ellen (King Cobra: Face to Face):


Június 19-én a Cápák vs. krokodilok (Predator Bay) című filmet adja a csatorna, ebben egy fiatal krokodil veszélyes útját követjük végig hazája tavaitól egészen az Indiai-óceánig, ahol egy másik nagy ragadozóval kerül összetűzésbe: a zambézi cápával. Június 20-án és 21-én a Letűnt korok szörnyei lesz adásban, két részben, ebben Jeff Corwin számítógépes technikákkal kelti életre a múlt óriásait - de nem csak dinoszauruszokat.



A további adásokban egy botswanai természetfilmet és különféle állatos dokumentumfilmeket tesz képernyőre az OzoneNetwork, háttérként pedig a Góbi-sivatagot, Dél-Afrikát, az Okavango deltáját, a kelet-afrikai Mara folyót, illetve Mallorcát láthatja a tévéző.

Az OzoneNetwork az Origo Zrt. egyik tévécsatornája.