Jack Bauer és Bordás őrnagy is az MTV-n búcsúzik

Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió június 22-től adja a 24 című amerikai sorozat hetedik, majd nyolcadik évadját. A magyarországi televíziós premiert megelőző két este az m1 műsorára tűzi a 24 - A szabadulás című tévéfilmet is, amely a hatodik és hetedik évad közti eseményeket dolgozza fel. Ugyancsak visszatér az MTV-re (ismétlésben) a Tűzvonalban.
Vágólapra másolva!

Június 22-től vetíti az MTV az elmúlt évtized legsikeresebb akciósorozata, a 24 hetedik és nyolcadik évadát. A hazai televíziós premiert megelőző két este leadja a 24 - A szabadulás című tévéfilmet is, amely a hatodik és hetedik évad közti eseményeket dolgozza fel: ezeket a részeket a Magyar Televízió június 20-án és 21-én vetíti le 22 óra utáni kezdettel.

Utána nincs megállás: a kétrészes film után már másnap kezdődik a Magyarországon még nem vetített hetedik évad, majd július 25-től az USA-ban tavaly bemutatott nyolcadik évadot is műsorára tűzi az m1.

fox

Ugyancsak visszatér az MTV-re (ismétlésben) a Tűzvonalban, amelynek utolsó évadját a Duna TV vetítette. A forgatás közepén járt a stáb, amikor Stohl András karakterét ki kellett írni a történetből karambolja miatt, a főszereplő elvesztését pedig nem heverte ki a sorozat. "Bármennyire fájt, én is jogosnak tartottam, hogy kiírtak. Nagyon nagy volt a botrány a baleset miatt, és miután ezt a sorozatot a rendőrség is támogatta, és én rendőr ezredest játszottam, teljesen érthető módon ez nem volt összeegyeztethető Stohl András és Bordás. Más kérdés, hogy meg is öltem vele a sorozatot. Mindenféle szempontból szar helyzetbe hoztam őket, mert nem lehetett úgy átírni, hogy az élvezhető legyen, ezért volt olyan kusza már a vége felé" - nyilatkozta az [origo]-nak a napokban. Bővebben itt olvashat Stohl emlékeiről.