A Szex és New York producerével forgat sorozatot Goldie Hawn

Vágólapra másolva!
Új vígjátéksorozatot készít Goldie Hawn főszereplésével a Szex és New York, a Melrose Place és a Beverly Hills 90210 producere.
Vágólapra másolva!

Darren Star, a Szex és New York producere új vígjátéksorozat készítésébe fogott The Viagra Diaries címmel, Barbara Rose Brooker azonos című bestsellere alapján. Az HBO új szériájában Darren Star felel a forgatókönyvért, a produceri feladatokat pedig Aaron Kaplan, Peter és Alan Riche látja el.

A széria történetének középpontjában egy kétségbeesett nő áll, akit férje hosszú házasság után hagy el. A hirtelen egyedülállóvá lett asszony élete fenekestül felfordul, amikor 35 év után szembe kell néznie a magánnyal.

Forrás: AFP

A főszerepben Goldie Hawnt láthatjuk, aki a 2002-es Örök lányok című film után tér vissza a képernyőre. Az Oscar-díjas Hawn hosszas megfontolás után szerződött a szériához, hiszen elsősorban mozifilmekben szerepelt, és ezeknek is köszönheti sikereit. A színésznő csupán karrierjének kezdetén, 1967 és 1970 között szerepelt két sorozatban, a Good Morning, World-ban, és a Rowan & Martin's Laugh-In-ben.

Ajánlat:

Battlestar Galactica (Új, ingyenes online játék magyar nyelven!)
Ember vagy cylon? Melyik oldalon állsz? Válassz!
Megjelent a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) online játék magyarul az [origo] oldalán:
Lélegzetelállító grafika, izgalmas küldetések, giga-galaktikus élmények! Kattints és csatlakozz!