Jerzy elbukott, Alekosz duplán győzött a VV4-fináléban

Vágólapra másolva!
165 nap után véget ér a Való Világ negyedik szériája. A fináléba Jerzy, Éva és Alekosz került, a záróshow felénél az RTL Klub megmutatta, közülük ki kapta a legkevesebb voksot: a 22 százalékot szerzett Éva kiesett. A show végére kiderült, hogy a várhatóan május 10-én induló, napi, saját reality mellett Alekosz nyerte meg a kocsit, lakást, egzotikus nyaralást és a 12 millió forintot, miután 56 százalékkal megverte Jerzyt. A produkciónak és az RTL Klubnak azonban még van egy meccse a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal, mert száznál több nézői panasz érkezett a reality miatt.
Vágólapra másolva!

A VV4 első beszavazóshow-ja 2010. november 20-án volt, a különc csodabogár, Alekosz lett az első lakó, de csak pár nappal később költözött be néhány társával. A fináléig négy párbajon kellett bizonyítania az idegileg nem mindig stabil Évának, aki a hazai realityrajongóknak már ismerős lehetett, a Viasat3 Bár 2.0 című műsorában szerepelt, és ott is a döntőig jutott. Jerzy már RTL-es jóindulattal került be a villába, ugyanis a beszavazón Gombi elverte, de a csatorna mégis beküldte a vesztest, mondván, több számról szavaztak rá - igaz, kevesebb voksot kapott, mint a később mély depresszióba süppedő riválisa. Jerzy meghálálta a szerkesztői támogatást, mert később egy három-négy hónapos szappanopera főszereplője lett, és - a stáb, a bulvárlapok nagy örömére - a vége felé Gigivel már aktusokra is sor került.

Fotó: Mudra László [origo]
A döntőn készült további képekért kattintson a fotóra!

A május 8-ai show-ban a műsorvezetők, Sebestyén Balázs és Lilu bementek a villába, korábbi kisfilmekkel nosztalgiáztak egy sort, majd a három döntőssel átballagtak a közeli stúdióba. A további visszajátszások, a kortesbeszédek és egy tökéletesen fölösleges Delhusa Gjon-fellépés (Nika se perimeno - mi más?) után a legkevesebb szavazattal rendelkező játékosnak mennie kellett: Éva csak 22 százalékot szerzett, sírva búcsúzott.

Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

"A végét jártuk ennek az egész bulinak, én is elég feszült voltam" - válaszolta Alekosz, akit azzal vádoltak a műsorvezetők, hogy az utolsó hetekben már bunkó volt Évával és Anikóval. A görög által korábban retardált légpisztolynak aposztrofált Jerzy sem úszta meg a folytatást, neki is összevágtak egy kisfilmet, több konfliktusával. "Az emberi tulajdonságok határozzák meg az embert" - jelentette be az este egyik nagyszerű felismerését Jerzy, aki szerint határozottabb, öntudatosabb ember lett a játék fél éve alatt. A bámulatos bölcsesség után állást mutatott a csatorna, sziluettekkel: valaki 59 százalékkal elhúzott.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

A folytatásban a sokak által amúgy is különös figurának tartott Alekosz elmondta, hogy Olivérrel telepatikus úton kommunikál, nem is kell egy társaságban lennük, hogy értsék egymást. Jerzy tengerkék szemekkel, ártatlanul nézett a nézőtérre, és bevallotta, hogy szerelmet nem érez. "Az érzéseimet nem tudom irányítani" - mentegetőzött, miközben volt párja, a bugyiját tánc közben többször megmutató Gigi elnézően mosolygott. A lengyel gondosan be-beszólt még Bécinek is, akit ez viszont nemigen zavarhatott, mert egy órával korábban komoly promóciós lehetőséget kapott, új dalát adta elő 2-2,5 millió tévéző örömére, bánatára.

Nézze meg Alekosz 16 barátnőjét itt!

21.59-kor nevet is adtak a sziluett alá, és kiderült, hogy Alekosz 59 százalékkal vezetett: mivel egy hete lehet szavazni, 30 perc alatt aligha fordul meg az állás, családtagjai, távoli rokonai már alighanem elővették a behűtött Metaxát és a buzukit.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

"Értékeljék a tévénézők, amit eddig láttak: ez egy kemény dolog volt, fél évig. Ha ezt jutalmazni, díjazni szeretnék a tévézők, akkor tegyék" - mondta Alekosz, sokakat meglepve, hiszen szokásától eltérően nem használt idegen szavakat teljesen indokolatlanul, és nem bonyolódott végtelen körmondatokba. Fiatal ellenfele sem volt sokkal bőbeszédűbb: "Ne azért szavazzanak rám, mert nehéz múltam volt" - kérte a nézőket Jerzy, akinek gyerekkoráról a Story, a Blikk és több lap megható, drámai történeteket írt a finálé előtti napokban (ezek időzítése sem lehetett véletlen, különösen, hogy három hónappal korábban pornós múltjáról értekeztek).

22.16-kor a két játékos visszatért a villába (a korábbi szériák végén is benn várták a döntést a finalisták). Miközben a gyanakvó Alekosz a hálóban megvizsgálta, megvan-e még az ágya , az X-Faktor 2010-es győztese, Vastag Csaba szórakoztatta a stúdióban ülőket, saját dalával.

Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

"Azért vannak az érzések, hogy megéljük őket" - mondta búcsúzólag a görög a lengyelnek, aki azt kívánta, hogy Alekosz legyen nagyon boldog az életben. A telenovellákba illő pillanatok után kiderült, hogy utóbbinak anyagi problémái aligha lesznek egy darabig, mert a saját valóságshow-t (mellé komoly összeget) kap, és a VV4-et is megnyerte, 56 százalékkal.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

"Elsőként jöttem be, utolsóként távozom, úgy történt minden, ahogy azt elterveztem" - válaszolta a görög Sebestyén Balázs kérdésére, majd visszaballagott még a szobába, hogy utoljára rápillantson ágyára, az éjjeli szekrényre felpingált szövegekre. Az RTL Klub szerint Alekosz nem tud semmit még a Szerelem legfölsőbb szinteken című valóságshow-ról, amelyben tizenhat nő várja őt: a terveket ma este árulják el neki.

Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

Ajánlat: Alekosz vállalta, 16 nő vár rá

Képek: Nézze meg Alekosz 16 barátnőjét itt!