Több VV4-játékos kap szerepet Alekosz csajozós műsorában

Vágólapra másolva!
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves kor közötti nő (köztük egy testvérpár, és egy orosz lány is), közülük szelektálhat a főszereplő. A stáb szerint a nők nagyon motiváltak, csinosak, és úgy látják, hogy "végre egy pasi, aki tud udvarolni, aki érti a női lelket."
Vágólapra másolva!

"Rengeteg a teendőnk, mert egyedülálló helyzet, hogy féléves, monstre produkció véget ér, és ugyanazon stábbal rögtön elindul egy másik. A Való Világ-on és a Szerelem legfölsőbb szinteken-en rengetegen dolgoznak párhuzamosan. Ez utóbbi egyedi formátum lesz, mert vannak napi valóságshow-k, vannak heti párkeresők, de napi randizós, romantikus valóságshow-t mi csinálunk először" - mondta az [origo] megkeresésére Rubin Kristóf, a VV4 kreatív főszerkesztője.

Amennyiben Alekosz rábólint, nagyjából egy hónap alatt lefut a műsor, azaz más lesz, mint a féléves szociológiai drámának aposztrofált Való Világ. A produkció "Felpörgetett, humorosabb, abszurdabb, romantikusabb" realityt szerezne készíteni, ahol tizenhat nő költözik be a villába, és vetélkedők, feladatok után szerez jogot arra, hogy a főszereplővel randizzon. Mivel Alekosz a női nem nagy kedvelője, és régóta nem ért el sikert náluk (2010 november 20-án kezdődött a VV4, de nem jött neki össze szex), az RTL Klubnál erősen bíznak abban, hogy elfogadja az új műsort.

"Ezzel kockáztat az RTL Klub, mert úgy tervez, hogy nem avatta be a főszereplőt - de vállaltuk a kockázatot. Fél év alatt fel lehetett mérni Alekoszt, tudjuk, hogy imádja a nőket, de egy sem jött neki össze. Ha kijön, tizenhat olyan nő érkezik hozzá, aki őt akarja, ez pedig az ő hiúságát is legyezgetni fogja" - magyarázta a főszerkesztő.

Rubin szerint ha Alekosz nemet mond, "az egy helyzet, azt is kezelni kell." Úgy véli, hogy mindig van egy alternatíva. Hasonlóképp vélekedik Kolosi Péter programigazgató, akinek döntenie kell abban a kérdésbe, mi van, ha nem jöhet létre a következő hetekre tervezett műsor: "Ezek elméleti kérdések: mi arra számítunk, hogy vállalni fogja. Ha nem, akkor is érdekes műsort adunk. A Mentalista például kézenfekvő lenne, hiszen nagyon régen ment" - mondta megkeresésünkre.

A főszerkesztő szerint ha Alekosz veszít a VV4 fináléjában, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy elfogadja az új realityt, jobban lehet majd motiválni. "Ő amúgy már most nyertes, mert tudomásom szerint szeptember közepéig be van táblázva haknikkal, annyi megkeresés volt már, hogy őszig megkeresheti, amit vasárnap esetleg nem nyer meg. Inkább az a kérdés, ha megnyeri a VV4-et, lehet-e őt huszonnégy óra alatt olyan mentális állapotba hozni, hogy beleugorjon egy olyan műsorba, ahol ő abszolút főszereplő, ahol rendszeresen döntenie kell, ahol álladóan showman-kednie kell. Vajon hogyan birkózik meg azzal, hogy sztár lett, hogy gyökeresen megváltozott az élete: tud-e olyan önkontrollt tartani, ami egy szórakoztató show-hoz kell?" - tette fel a kérdést.

Alekosz már nem pörög annyira, mint korábban, néha fásultnak vagy egykedvűnek látszik, de valószínűleg pszichésen ő sem viseli könnyen az ingerszegény környezetet, azt, hogy öt és fél hónapja be van zárva. "Nem mondanám, hogy fásult, inkább fáradt" - válaszolta erre a főszerkesztő: "A lányokról várhatóan felvillanyozódik majd. Négyszáz jelentkező volt, százhatvanat néztünk meg. Más csatornákkal szemben mi bevalljuk, hogy direkt casting is volt, Olivér például nézelődött társkereső oldalon, hogy Alekosznak megfelelő partnert találjon. Formalevelet írt, és a nők fele így jött be" - tette hozzá.

Kap egy kocsmát és egy testvérpárt is

A tizenhatos keretben 19 és 44 éves közti nők lesznek, a tervezett adásba kerülhet egy testvérpár, és egy orosz lány is, aki egyetemre jár, és egy igazi orosz férfit lát Alekoszban. A stáb szerint a nők nagyon motiváltak, csinosak, és úgy látják, hogy "végre egy pasi, aki tud udvarolni, aki érti a női lelket." Az RTL Klub szerint nem csak elszánt, nyomuló szerencsevadászok érkeztek a castingra, hanem olyan nők is, akiknek tényleg kell a főszereplő.

rtl sajtóklub

Alekosz rezidenciája egy luxus lakóbusz lesz, egyfajta reménybeli szexbarlang, hatalmas nászággyal (a műsor vége felé magával viheti oda a kedvenceit). A busz a villa mellett áll, műhorizont veszi körül, de Alekosz kap medencét, egy kiskocsmát, pulttal, ahol iszogatva elemezhetik Olivérrel az eseményeket: a szívceremóniákon két-három naponta ugyanis újabb és újabb lányokat küld haza a főszereplő.

A műsort Sebestyén Balázs és Lilu vezetik, lesz napi összefoglaló, lesz kísérőműsor is a Cool tévén (várhatóan VV4-es női szereplők műsorvezetésével), a késő esti sávban. Olivérnek komoly szerepe lesz, haverként, beépített kémként, de tervezik Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva szerepeltetését is - utóbbi néha felbukkanó taktikai tanácsadó lesz az új nők mellett. a realityben feltűnhet még Alekosz édesanyja is: a BeleValó-ban és a NekedValó-ban már kamerarutint szerző asszony alkalmanként meglátogatja kisfiát, hogy véleményt mondjon a menyasszony-jelöltektől.