Tizenhat nő költözött az átalakított VV-villába

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 győztese, Alekosz, nem érzi tehernek, hogy tizenhat nővel leforgasson egy háromhetes realityt: mint mondja, a flörtölés a lételeme.
Vágólapra másolva!

Tizennyolc óra alatt ötven ember alakította át a villát, hogy beköltözhessen Alekosz háreme: a felújítás ideje alatt a VV4 nyertese egy budapesti szállodában pihent. A forgatás helyszínéül szolgáló objektum kertjébe zuhany került, új bútorokat vittek be, új kamerák kerültek a falakra.

A győztesnek a finálé utáni napon nem kellett körbejárnia a szerkesztőségeket, mint korábban több kiesőnek, így volt ideje megemészteni, hogy fél év után ezúttal egy háromhetes show-ba csöppent. Interjút csak az RTL Klub magazinműsora, a Fókusz készített vele, Alekoszt három hétre újfent elzárták a sajtó elől.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Nézze meg az összes lányt - klikk a fotóra!

"Nem kihívásnak tekintem ezt a műsort, a flörtölés lételemem. Igenis számít nálam az életkor: a fiatal korosztály a férfiak többségének vonzóbb, mint az idősebbek" - mondta az interjúban Alekosz, akinek rajongói közt van egy testvérpár, egy kifejezetten magas, orosz lány, és egy nála tíz évvel idősebb, érett asszony is.

Ajánlat: Kábeltévés rekordot ért el Alekosz bejelentése