Nem zavarja, ha a szexiparban is megfordult a nő - ismerősök Alekosz párkereséséről

Vágólapra másolva!
A Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban Alekosz - aki magyar realityrekorder, jó fél éve nem volt otthon - néha egészen másnak mutatja magát, mint amilyennek a Való Világ-ban megismerte a tévéző. Ismerőseit kérdeztük, milyen volt korábban, szerintük is megváltozott-e, és arra is kíváncsiak voltunk, szerintük fog-e menyasszonyt találni a műsorban. Alekosz édesanyja, Kutak István nevű kollégája és barátja, valamint három volt villalakó, Zsófi, Leonidasz és Gombi mesél.
Vágólapra másolva!

Nagy Alekosz biztonsági őr és zenész magyar valóságshow-rekorder: a leghosszabb reality szereplőjeként bent volt a villában az elsőtől az utolsó pillanatig, majd haza sem ment, egyből rábólintott egy háromhetes folytatásra: így fél éve már, hogy nem aludt a saját ágyában. Kérdésünkre, hogy mennyit változott a személyisége, eltérő válaszokat kaptunk: a volt lakótárs, Gombi szerint csak annyit, hogy még magabiztosabb lett, de alapvetően nem változott sem rossz, sem jó irányba, ugyanaz az ember, aki volt eddig is. Zsófi viszont úgy véli, egészen más lett. "Amikor bent voltunk a villában, vagy épp jöttek vendégek, mindegyik lányhoz az volt a második mondata, hogy este hozzunk össze valamit. Most ezt egyszer sem hallottam a szájából, de nem tudom, ennek mi az oka. Lehet, hogy most tudja, hogy megszerezheti őket, és megijedt a lehetőségtől" - mesélte.

Édesanyja, Gakisz Vája szerint Alekosz teljesen önmagát adta a VV4-ben, most más a helyzet. "Meg van kicsit szeppenve attól, hogy ennyi csaj odatódult hirtelen az ölébe. Élvezi ezt az egészet, de azért ez egy feladat is neki. Majd ha vége lesz a műsornak, akkor fogja igazán élvezni az életet, a szerelmével együtt" - magyarázta. Alekosz régi barátja, Kutak István szerint nem változott semmit, az életben is olyan, mint amilyennek a tévé képernyőjén láttuk. "Ez egy másik szerep, amelyben most van, de a Való Világ-ban is volt, hogy igazította magát bizonyos dolgokhoz: amikor például katonai hét volt, aszerint viselkedett" - tette hozzá.

Találhat szerelmet?

A régi kolléga és barát szerint azt fogja választani, aki nemcsak külalakra tetszik neki, hanem belsőleg is. "Számára fontos, hogy milyen a stílusa, a természete a nőnek. Két-három adást láttam, az alapján azt mondom, hogy az a barna, hosszú hajú lány, Barbara lesz a befutó, aki olyan hamar elsírja magát, legalábbis én őt választanám Alekosz helyében: aranyos lány, és őszintén magát adja. Az meglepett, hogy bent hagyta azt a lányt, Veronikát, aki nem adott neki csókot" - mondta.

Leonidasz szerint Veronika esélytelen, nem egy kategória Alekosszal. "Aki meg tudná becsülni őt, az szerintem Olga, ő kicsit komolyabb, mint a többiek. A múltkor sem engedte Alekosznak, hogy megcsókolja, valószínűleg csak úgy adná oda magát neki, ha ő lenne az egyetlen nő az életében. Alekosznak vigyáznia kell most azért arra, hogy távol tartsa magától azokat, akik csak érdekből közelednek hozzá" - magyarázta. Alekosz édesanyja Barbit és Andreát is el tudná képzelni mellette.

Elfogadná a nő múltját

Miután blogok, bulvárlapok és interneten fellehető fotók szerint akadt egy-két lány, aki megpróbálkozott a szexiparban, felmerül a kérdés, mi lesz, ha olyan nőt választ, akiről a nézők számára már kiderült, hogy aktmodell vagy prostituált volt. A régi barát, Kutak István szerint nem zavarná a cimboráját egy ilyen hír. "Még lehet, hogy valahol örülne is neki, mert azt a nőt már nem kell tanítani, biztos, hogy érti a dolgát. Mindig azt mondta egyébként, hogy ha annyi pénze lenne, amennyi nincsen, akkor nem nagyon udvarolna senkinek, inkább kinézne az újságból egy nőt" - mesélte.

rtl klub, sajtóklub

Gombi úgy véli, nem egy konzervatív alkat, nem lepődne meg semmin, és ugyanígy vélekedik Zsófi is. Leonidasz szerint viszont elkeseredne, és azt érezné, hogy nagyon félreismerte a lányt. "Pont ez a gond ezzel a show-val, hogy nem tudja, ki honnan jött. Egy világ dőlne össze benne, akkor jönne rá, hogy nem tudja megismerni a lányokat három hét alatt."

Lehet tartós egy ilyen kapcsolat?

"Csak a halál meg a múlt a biztos, de ahogy Alekoszt ismerem, talán egy-két hónapig lesznek együtt - de ha csak egy hétig, azon sem fogok csodálkozni. Nála a nők jönnek-mennek. A villa előtti fél évben volt neki öt-tíz, de nem találta meg sosem az igazit, mindig hamar jött valami probléma. Hiába mondtam neki mindig, hogy harminckét évesen már családra, gyerekre kéne gondolnia, őt ez nem érdekli" - válaszolta kérdésünkre Kutak István, a régi kolléga.

rtl klub, sajtóklub

Gombi szerint egy olyan lány illik hozzá, aki nem veszi fel a kisebb flörtöléseket, nem rendez egyből jelenetet, ha Alekosz más nőnek csapja a szelet. Aki nagyon féltékeny típus, az nem biztos, hogy jó partner lenne számára, véli. Leonidasz úgy gondolja, hogy Alekosz szereti hülyíteni a nőket, de ha a megfelelő nő kerül mellé, azt komolyan tudja venni. "Olyan nő kell neki, aki szellemileg is megfogja, nem elég, ha csak jól néz ki - mindig kell, hogy fel tudjon fedezni valami újat a nőben. Bár egyáltalán nem biztos, hogy jól ítélem ezt meg, hisz nem láttam még ilyen helyzetben, a villában nem jött össze senkivel. Az is lehet, hogy csak a bezártság hozta ki azt az énjét, amit láttunk, kint pedig teljesen másmilyen" - tűnődött.