Már keresik a Való Világ 5 szereplőit

Vágólapra másolva!
Alekosz párkereső műsora közben már el is indította  az RTL Klub az első felhívást a VV5-re. A csatorna egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor kerül képernyőre a reality újabb évadja.
Vágólapra másolva!

A nézettségi siker után várható volt, hogy az RTL Klub hasznosítja később is a már felépített villát: előbb Alekosz háremhölgyeit szállásolták el ott egy háromhetes valóságshow erejéig, majd 2011 őszén vagy telén képernyőre kerülhet a VV ötödik szezonja.

Az [origo] kérdésére Kolosi Péter programigazgató elmondta, hogy a médihatóság eddigi döntései (232 millió forintos bírságnál tart a VV4, és csak a műsorfolyam első felét értékelték eddig) nem befolyásolják a csatorna terveit. "Hogy a VV5 este hétkor vagy később lesz képernyőn, az a műsorstruktúrától függ. Mi már elmondtuk, hogy a büntetést vitatjuk, különösen annak mértékét. Különben az előző három VV-nél az elsőt bírságolták nagyon, a másik kettőt már nem annyira" - emlékeztetett. Arról, hogy meddig tart a jelentkezési periódus, mikor indul a casting, és kik lesznek a műsorvezetők, a programigazgató nem kívánt beszélni.