VV4: Jerzy nem tudja, fájt-e neki a vereség

Vágólapra másolva!
A VV4 második helyezettje a show után a BeleValó című műsorban előbb elmondta, hogy nagyon fájt neki, hogy nem ő vitte a 12 milliót, a lakást, a kocsit, majd pár perccel később már azon elmélkedett, hogy hitt a győzelemben, de nem élte bele magát, így fájdalom sem maradt. Éva szerint ő olyan volt, mint Peg Bundy, Alekosz pedig olyan, mint Al az Egy rém rendes család-ból.
Vágólapra másolva!

"Nem hittem volna, hogy ezt a versenyt megnyerhetem, még akkor sem, amikor a fináléba bekerültem. Abban bíztam, hogy második lehetek. Alekosz viszont olyan ember, olyan figura, amilyennel még soha nem találkoztam. Alekosz naponta mosolyt csalt az emberek arcára, a legfontosabb dolog pedig az életben a nevetés" - magyarázta lelkesen Éva a BeleValó című műsorban, május 8-án este, röviddel a VV4 fináléja után. A lány szerint Alekosz és ő olyanok voltak, mint Al és Peggy Bundy, akik ugyan szeretik egymást, de a másik vérét szívják naphosszat.

Fotó: Mudra László [origo]

Jerzy - aki a legvégén 44 százalékot szerzett Alekosz 56 százalékával szemben - elmondta, hogy nagyon szomorú lett, amikor kiderült, hogy a végén elbukott. "Amikor viszont kiléptem az ajtón, minden fájdalom elszállt. Ez más volt, mint egy párbaj, mert itt nem arról szólt a dolog, hogy visszamenjünk, hanem a főnyereményről" - tette hozzá. Zavaros gondolatokat osztott meg rövidre rá a műsor nézőivel: az elejétől hitt abban, hogy ő lesz a győztes, de nem élte bele magát, így nem fájt neki a második hely (mondta ezt úgy, hogy előtte épp a bánatáról értekezett).

"Sok előítélet volt a műsorral kapcsolatban, így nekem az volt a legfontosabb, hogy emberként jöjjek ki. Magamat adtam, nem hallgattam senkire. Csak az Isten tudja, hogyan alakult volna, ha előbb nyílok meg. Alekosz olyan showman, akit nem lehet megverni" - elmélkedett Jerzy, akit hónapokig épp azzal támadtak a lakótársak, hogy borzasztóan befolyásolható, és gyengének véltek, mert hetekig nem szólalt meg, csak némán sóhajtozva nézett Gigi szemébe.

Ajánlat: Alekosz duplán győzött, Jerzy elbukott