"A nézőknek sokkal érdekesebb, ha valaki béna" - sztoriznak A nagy duett kiesettjei

Vágólapra másolva!
A feléhez érkezett a Tv2 A nagy duett című műsora, a kezdeti tíz párosból jelenleg öten vannak kint, és öten bent. A kiesett párosok amatőr - vagyis nem énekes - tagjait kérdeztük, hogyan látják a mezőny további alakulását, kit tartanak esélyesnek a győzelemre, illetve mit gondolnak, ki fog kiesni legközelebb. A legtöbben Árpa Attilának és Falusi Mariannak drukkolnak, és többen megkockáztatták, hogy a következő adásban Caramelék mennek. Tilla nem érti a Tóth lányok kiesését, Rákóczi SP rajongótáborára fúj, Gianni pedig a korai kiesésért azzal kárpótolja magát, hogy rendszeresen dalra fakad az éttermében. 
Vágólapra másolva!

Gianni - párja volt: Zalatnay Sarolta, az 1. adásban esett ki

- Aki gyerek volt, és a színpadon élt, az már majdnem mind kiesett. Ahogy a zsűri mondta a múltkor Tilláról és Feriről, gyerekek voltak a színpadon, akik nagyon megélték a szerepléseket, gyerekességet, vidámságot, játékosságot vittek a produkciókba. Az a baj, hogy ilyen már nem lesz több a műsorban, illetve egy van még, aki ezt a vonalat képviseli, én neki is drukkolok: ő Árpa Attila. Úgy gondolom, hogy a sorrend, ahogyan kiestünk, elég furcsa: voltak sokan, akik nagyon sokat fejlődtek, szerintem inkább rájuk kellett volna figyelni - akik bent vannak még, azok közül pedig van, aki talán rosszabb, mint volt, de semmiképpen sem fejlődött. Lényegében nagyon jól sikerült ez a műsor, sajnálom is, hogy elsőnek estem ki, de a vendégeimnek az étteremben visszaadok mindent, sokszor van, hogy elkezdek itt énekelni. Mindig ugyanazokat a dalokat énekelem, mert így tudom a hangomat tökéletesíteni, úgyhogy aki többször hallotta, annak kicsit már unalmas - kérdezték is már, hogy nem ismerek-e más számokat.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

---------------------------------

Harsányi Levente - párja volt: Szekeres Adrien, a 2. adásban esett ki

- Most már csak Hajdú Péter nyerhet, ha bárki más nyerne, azt igazságtalannak tartanám. Rájöttem, hogy ez a műsor üzenete: minél viccesebben, minél hozzá nem értőbben, de nemes módon előadni egy produkciót. Ezzel nem Hajdú Pétert akarom cikizni, de a nézőknek sokkal érdekesebb, ha valaki béna, mint ha valaki megpróbálja, de nem sikerül. Azt gondolom, hogy ezt kell követni, én például minden héten várom, hogy Hajdú Péter mivel áll elő legközelebb. Én másképp gondoltam az elején, de ahogy néztem tovább a műsort, rájöttem, hogy rosszul gondoltam: mi megpróbáltuk, de nem ment - nem volt rossz, de mégis, mi volt benne? Persze az én részemről ezzel nincs semmi gond, nagyon jól éreztem magam addig is a műsorban. Azt nem tudnám megmondani, hogy ki lesz a következő kieső: ahol telefonon kell szavazni, ott mindig előfordulhatnak érdekes dolgok.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

---------------------------------

Orosz Barbara - párja volt: Ganxsta Zolee, a 3. adásban esett ki

- Most már gyakorlatilag bárki nyerhet, de mindenki más miatt. Hajdú Peti azért, mert szerintem egy ország megszerette a műsorban - pontosabban most látták csak meg a nézők, hogy milyen ő valójában: egy szerethető figura, aki nem átall magából bolondot csinálni, ha épp színpadra kerül. Caramel azért, mert imádják a hangját a nézők, és egy nagyon erős partnert kapott, nem is tudom, hogy Trokán Nórit lehet-e még amatőrnek nevezni. Az már más kérdés, hogy ez a fajta énekcentrikus produkció a nézők fantáziáját mennyire mozgatja meg, hisz amíg Hajdú Péter tényleg kiveri a biztosítékot, addig Nóriék egy-egy produkcióját simán be lehetne tenni otthon lemezen, nem annyira a show-elemeken van náluk a hangsúly. Bereczki Zoli is esélyes, végtelenül profi és maximalista - nem tud kibújni a bőréből -, de ugyanakkor oldja is a partnerét, mellette Peller Mariannak is kijön a humorérzéke. Árpa Attila, hasonlóan Hajdúhoz, felfedte az érzékenyebb oldalát, igaz, más eszközöket vetett be ennek érdekében - Falusi Mariannal pedig nagyon-nagy mázlija van, isteni énekesnő és csupaszív ember, aki Attilát minden kétségén átsegíti. A tinik miatt SP-ék rendelkeznek talán a legnagyobb rajongótáborral, és egyébként tényleg ritkán látni itthon hozzá hasonló előadót, aki már ilyen fiatalon ennyire profi. Mindenki más miatt kerülhet tehát az élre, de ha mégis sorrendet kéne felállítanom, akkor azt mondom, hogy Hajdúék lesznek a harmadikak, Peller Mariannék a másodikak, Árpáék pedig az elsők.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

---------------------------------

Till Attila - párja volt: Tóth Gabi, a 4. adásban esett ki

- Megmondom őszintén, nagyon nem örültem annak, hogy a két Tóth lány kiesett, szerintem Rákóczival sem voltunk olyan rosszak - én azt hittem, hogy két-három döntőt azért még benn maradok. Én jobban szeretem a nagyon nem énekes párokat, akik rikítóan amatőrök: Árpáéknak nagyon drukkolok, hogy minél tovább jussanak. Hajdú Péter is nagyon fontos a műsor szempontjából, mert hihetetlenül szórakoztató. Szeretném, ha ők lennének a döntőben, és melléjük harmadiknak még talán SP-ék. Bereczki és Caramel mindig rengeteg szavazatot kap, de nekem személy szerint ők nem villantanak olyan nagyokat - és ennek az az egy oka van, hogy ők valóban jók. Náluk valahogy azt érzi az ember, hogy könnyedén megtörténnek a produkciók, nincs mögöttük heroikus küzdelem - én azt jobban bírom, amikor azt érzem, hogy sok követ el kellett gördíteni az útból. Nehéz megjósolni, hogy legközelebb ki fog kiesni - most is meglepődtem, hogy Rákócziék -, de szerintem elképzelhető, hogy most Caramelék mennek.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

---------------------------------

Rákóczi Ferenc - párja volt: Tóth Vera, az 5. adásban esett ki

- A tehetsége okán szerintem Árpa Attila nyerhetné meg versenyt, a rá költött pénz alapján viszont más. Az a baj, hogy nem az amatőrök versenyét látjuk, nem azok küzdenek, akiknek igazán kellene: Iszak Esztit például nem tudjuk tényezőként kezelni, hisz SP rajongói, a tizenhat éves lányok addig nyomják az sms-eket, amíg van pénz a feltöltőkártyájukon, utána pedig a papától kérnek még egy feltöltőkártyát. Nagyon nehéz ebben a dologban rendet tenni, én mindenesetre Árpa Attilának és Falusi Mariannak szurkolok, szerintem ők nagyon jó dolgokat csinálnak. Attila pedig határozottan fejlődik, és a média legnagyobb gengszterétől mindig valami újat és jót látni, az nagyon vicces dolog. Zseniális a pacák, én neki szorítok, de szerintem vagy a Bereczki vagy SP fog nyerni, legközelebb pedig Trokán Nóri és Caramel esik ki. Több értelmezése van ennek a műsornak, mi Verával úgy értelmeztük, hogy egyszerűen csak énekelünk. Vera az a típusú énekesnő, aki körülbelül egy négyzetmétert használ ki a színpadból, és én is abba a kategóriába tartozom, aki minden energiáját abba fektette, hogy igazi énekes produkcióval álljon elő. Elég rossz érzés is, hogy kiestünk, mert nagyon szerettem ezt a műsort, az énekpróbákkal, a nyüzsgéssel együtt - és hát a színpad is nagy méreg, rettentő jó érzés, amikor mindenki neked tapsol.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

---------------------------------

Jelenleg versenyben vannak a következő párosok: Iszak Eszter - SP, Peller Mariann - Bereczki Zoltán, Trokán Nóra - Caramel, Árpa Attila - Falusi Mariann, Hajdú Péter - Zoltán Erika; közülük esik ki egy duó a május 13-ai adásban.