Csökkent Alekosz műsorának nézettsége

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jának nézettsége a kezdeti 40-42 százalékos közönségarányról egy hét alatt leesett 32-33-ra, de ez még így is megfelelő az RTL Klubnak: biztosan veri Alekosszal és Olivérrel az Aktív-ot, és hasonlót hoz a régi, megbízható zászlóshajó, a Barátok közt is.
Vágólapra másolva!

Indulása után az Alekosz- Szerelem a legfölsőbb szinteken 40-42 százalékos közönségaránnyal uralta a hetes műsorsávot, esélyt sem adván a konkurenciának: ezzel a szintén nagyon nézett Való Világ eredményét ismételte. A csajozós görög párválasztó műsora a második hétre azonban elveszette az újdonság varázsát, május 16-án, hétfőn 32,3, 17-én, kedden pedig 33,3 százalékkal ment.

rtl klub, sajtóklub

Pánik azonban nincs a stábnál, ez így is jobb, mint amit előtte a Híradó vagy utána a Fókusz elér, és nagyjából olyan, mint a Barátok közt közönségaránya (33,8 százalék volt kedden). A villába be-bejáró Alekosz és háreme azonban a múlt hetinél gyengébb eredmények mellett is érdekesebb a kereskedelmi célcsoporthoz tartozó nézők számára, mint a rivális Tv2 Aktív-ja: a magazinműsor hétfőn 20 százalékot ért el, kedden alatta maradt ennek.

Friss: Nem zavarná Alekoszt a nők szexipari múltja