Zsófika csak a korábbi VV-szereplőket követi

Vágólapra másolva!
Különös szokása a kiesett Való Világ-szereplőknek, hogy a reality után megpróbálkoznak a könnyűzenei iparban is, hátha felkarolja őket egy jó kapcsolatokkal rendelkező menedzser, és jól fizető haknikat szervez nekik. Legutóbb a VV4 Zsófija lépett színpadra egy dalnak hívott képződménnyel, két nap alatt 220 ezren látták is a YouTube-on, de a korábbi szériákból is sokan vélték úgy, hogy egy sláger, egy lemez lehet a túlélés, a médiában való megmaradás záloga.
Vágólapra másolva!

"A médiában szeretnék elhelyezkedni" - hangzott el sokszor a VV-sorozatok kiesőinek szájából, legutóbb, két nappal ezelőtt Gigitől. Táncműsorral maradna meg a köztudatban, reméli, kap tévés ajánlatot, és énektanárhoz is akar járni: ezen a területen viszont megelőzte a valóságshow-ból jóval korábban kipottyant Zsófika, akinek bemutatkozó dalát máris 220 ezren nézték meg a YouTube-on.

"Ez büntetés lenne, hogy nem szavaztunk rá? Ha tudom, hogy ez lesz, esküszöm, küldtem volna SMS-t" - írja az egyik látogató, egy másik szerint "megalázza a magyar előadóművészeket, gyalázat", mások szerint viszont vallatni vagy embert kínozni lehetne a dallal, amelyet alulmúlhatatlannak tartanak. "Úristen, én érzem magam kellemetlenül, pedig nem is én csináltam ezt a trágyát" - írja az egyik kommentelő, tehát nem állítható, hogy a nagyszámú letöltés ellenére maradéktalanul elégedettek lettek volna az internezetők az audiovizuális élmény után.

A Rágógumi című dal az RTL Klub NekedValó című műsorában hangzott el, Zsófi sajtósa szerint "kétértelmű szövege, vicces karakterisztikája és a mai trendeknek megfelelő zenei aláfestése miatt a világhálónak köszönhetően a szerzemény órák alatt a tinik kedvence lett." A VV-szereplő viszont részben mentegetőzik: "az első pillanattól kezdve világossá tettük, hogy nem énekesnő, hanem előadó szeretnék lenni. Az a célom, hogy szórakoztassam az embereket." A szőke lány fellépett már egy váci buliban is, hívei pedig örülhetnek, mert videoklip elkészítését is tervezik.

Kis elődök

A VV4-ből Ildi is próbálkozott előadóművészettel (nem túl zajos sikerrel), a korábbi sorozatokból kiesettek pedig nagyobb számban jelentek meg a poppiacon egy olyan korban, 2002 és 2004 közt, amikor még vettek cédéket az emberek. Ennek ellenére Majkát leszámítva a zenei iparban senki nem futott be a szereplők közül: a VV2-ben látott Béka mulatós-lakodalmas műfajban próbálkozott (az RTL Zeneklub és a DÚB Group gondozásában jelent meg Villamulatós című albuma 2003-ban), de nem fenyegette különösebben Lagzi Lajcsi pozícióját, Mónika és Solya kettejük nevéből összeállított egy Mo-Soly nevű formációt, amelyre senki nem volt kíváncsi. Katka Jennyvel állt össze, de a duó talán be sem mutatkozott, a próbákon már össze is kaptak a felek.

rtl klub, sajtóklub

Molnár Anikónak 2003-ban maxija jelent meg, de nagyobb tervei voltak: "Az albumon várhatóan tizenkét szám lesz majd. Kiss Robi a producerem, ő a zeneszerző és a szövegíró is egyben. Elek Tamás segít még zenei fronton, és egy Dennis Mitchel nevű amerikai fiú is dolgozik velünk. A stílus kicsit Janet Jackson-jellegű, amúgy Pink tetszik még nagyon" - nyilatkozta akkor a Való Világ honlapjának. Mivel a maxiból elhanyagolható mennyiségű - rosszindulatú, RTL-es forrásunk szerint csak húsz darab - fogyott, az énekkarrier nem folytatódott.

Ezzel még nem ért véget a zenei karrierrel próbálkozó szereplők sora, mert a múltból még előbányászható Oki és az Ómen együttes albuma, a VV2-ben látott Elvis kislemeze, a VV1-ben szerepelt Ági egy-két dala - és Béci rózsaszín pamutsapkájára fogadhatunk, ha ő kiesik a negyedik sorozatból, vagy akár megnyeri, halljuk és látjuk még párszor rappelni az RTL-en és a Cool tévén.