Problémás villalakók, akikkel durva lenne a VV5

Vágólapra másolva!
A negyedik szériából már zártak ki játékost, ketten pedig maguk hagyták ott a Való Világ-ot, de problémás játékosok korábban is voltak az RTL Klub realityjében. Ha például az alább látható szereplőkkel készítenék el a folytatást, akkor a biztonsági őröknek naponta kellene szétválasztaniuk a kakaskodó lakókat, és a médiahatóság is csak dermedten szemlélné, mi megy benn.
Vágólapra másolva!

Segal

rtl klub

Keményfiú a VV3-ból. Rögvest az első kiválasztáson őt nevezték meg legtöbben, mint akivel nem lehet együtt élni: Katkát hívta ki párbajra, a lány százezer szavazattal szerzett többet. Segalt később kábítószer-csempészet és -terjesztés miatt lekapcsolták, egy vallomásában Stohl Andrást is emlegette, mint vásárlóját, bírósági ítélet után pedig börtönbe került. Vele egy VV5-ös sorozat biztosan nem lenne eseménytelen.

--------------------------

Pandora

rtl klub, sajtóklub

Ugyancsak a harmadik szériában szerepelt, egy időben - pornóvideói és tévés szereplése miatt - a leggyakoribb név volt a magyar internetes keresőkben. Meg sem tudta mutatni rendesen, mit tud, mert már a második menetben kiszórták a lakótársak: ő 51 ezer voksot, ellenfele, Indián 270 ezret szerzett.

--------------------------

Györgyi

rtl klub

A VV1 stábjának kedvence volt, ha a szerkesztőkön múlik, Majka vagy ő nyer, nem Szabolcs. Ettől függetlenül Györgyi tűzről pattant nő volt, néha kiborult, hisztizett egy sort, tányért is földhöz vágott, ha úgy érezte, épp arra van szükség. A legizgalmasabb, legaktívabb, így egyben legjobb realityszereplők gyakran mentek párbajra korábban is, a szőke lány is kiment párszor.

--------------------------

Laci

rtl klub, sajtóklub

Megnyerte a második szériát, de jóformán mindenki utálta a lakótársak közül: egyfelől állandóan beszélt, másfelől meg volt róla győződve, hogy nála van a nagy igazság, harmadrészt pedig tartottak tőle, mert sokat játszott a kameráknak. A VV5-ben egy hét után biztosan verekedést szítana, ha az általunk összegyűjtött mezőnyben indulna.

--------------------------

Oki

rtl sajtóklub

Az első sorozatban szerették meg a tévézők, karaktere később ellaposodott, de így is eljutott a fináléig, ám ott csak harmadik lett. Barátságos természetű, kissé lomha és nem túl olvasott fiú volt (amikor Ady-köteket küldtek be neki, komolyan megkérdezte, dedikálta-e a szerző), nem is simulékonyabb jelleme miatt lenne napi konfliktusa, hanem azért, mert délre meginná az összes fellelhető szeszt, a többiek pedig ezt nehezen tolerálnák.

--------------------------

Zsuzsi

rtl klub

Heves vérmérsékletű, lobbanékony, könnyen felingerelhető lány volt, a negyedik széria elején láthatták a tévézők. Az első VV-szereplő, akit ki kellett zárnia a stábnak, mert miután Olivér be-beszólogatott neki, nem tudta fegyelmezni magát, és előbb naranccsal dobálta meg a kötekedő dublőrt, majd a hálóban teli sörös dobozt vágott hozzá, majd lökött rajta egyet. Mivel mindenféle fizikai agresszió tilos a játékban, nem volt maradása.

--------------------------

Éva

rtl klub, sajtóklub

A negyedik szezon nézői naponta láthatják a képernyőn, fegyelmezetlen, öntörvényű, hisztire hajlamos játékos, aki minden rossz tulajdonságát vállvonogatva azzal magyarázza, hogy "ilyen vagyok, ez van". Valóságshow-ba ugyanakkor remek karakter, balhéi nélkül unalmasabb is lenne a reality, így talán nem véletlen, hogy akkor mutattak képeket a Gigi elleni párbaján, amikor simán kiesésre állt.

--------------------------

Indián

rtl klub

Leo verte el meglehetősen nagy fölénnyel a VV3-ban, de előtte Indiánnak volt pár őszinte pillanata a villában. A keménymagba tartozott, Segallal és Frenkivel együtt, nem véletlen, hogy kiesésük után azt tervezgették, hogy közös albérletbe vonulnak Budapesten, amit bekameráznak, és 24 órás, weben látható realityvel keresnek pénzt. Segal később extasy-tablettákkal, Indián bolti eladóként próbált érvényesülni.

--------------------------

Kismocsok

rtl klub

Kemény, már-már durva, szavait nemigen válogató, leszbikusságát hangosan hirdető lány volt a második szériában. Negyedik kieső volt a sorozatban, rögtön utána követte őt párja, Rita, aki állítása szerint heteróként ment be a villába. Kismocsoknak még a világtól hermetikusan elzárva is akadt gondja a rendőrséggel, a karhatalom odabenn is megtalálta valamilyen zavaros autóügy miatt.