Vágólapra másolva!
Charlie Sheent hol kifütyülik, hol éljenzik a turnéján, New Yorkban pedig mindkettőben része volt.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Két pasi - meg egy kicsi-ből kirúgott Charlie Sheen turnéja felemásan indult: első állomásán, Detroitban még kifütyülték, és kérték vissza a pénzüket az emberek, másnap Chicago lakói pedig már felállva ünnepelték. Sheen a kezdeti kudarcot annak tudta be, hogy néhány dolgot nem gondolt át eléggé, de ezeken szerinte sikerült javítania.

Ehhez képest április 8-án New Yorkban sem járt túl sok sikerrel, a nézők itt is ugyanúgy kifütyülték, mint Detroitban, a Hollywood Reporter magazin tudósítása szerint kifejezetten egyhangú volt a produkciója. A színész - egy connecticuti kitérő után - április 10-én visszatért New Yorkba, ezúttal viszont meg tudta nyerni a közönséget, még állótapsot is kapott.

Műsorába improvizatív - vagy legalábbis annak tűnő - elemeket csempészett: a nézőtéren meglátta például az Inside the Actors Studio című interjúműsor vezetőjét, James Liptont, akit azonnal fel is hívott a színpadra. A tévés egyik bejáratott kérdését szegezte Sheennek, amikor kedvenc trágár szava iránt érdeklődött, mire a színész a "fuck"-ot és a "Denise"-t adta válaszként - utóbbival volt feleségére, Denise Richardsra utalva.