Détár Enikő távozik az RTL Klubtól

Vágólapra másolva!
Május elsejei hatállyal megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubnál. A csatorna szerint közös megegyezéssel válnak el, a színésznő helyét D. Tóth András veszi át.
Vágólapra másolva!

Május 1-jétől Détár Enikő nem dolgozik az RTL Klubnál: a színművésznő 2003 márciusa óta volt a Találkozások, majd a csatorna sztármagazinja, a Reflektor műsorvezetője. "A közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezetőcsere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását, a műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik" - idézi Kotroczó Róbert hírigazgatót a csatorna közleménye.

"Egy korszak lezárul, de egy vég mindig valaminek a kezdete is. Szerencsére a színházi elfoglaltságaim és a családom miatt a Reflektor nélkül is bőven lesz tennivalóm" - nyilatkozta az elválásról a műsorvezető. Az [origo] megkeresésére többet nem kívánt most mondani, a későbbiekben viszont - mint jelezte - szívesen áll a sajtó rendelkezésére.

rtl klub, sajtóklub

István Dániel marad a műsorban, Détár Enikő helyett pedig D. Tóth András vezeti a Reflektor-t májustól: ő 2006 óta dolgozik az RTL Klubnál híradós riporterként, a Házon kívül, a 21. század és a Fél kettő című magazinműsorok műsorvezetőjeként.

Ajánlat: "Rékasi Károly vagyok, nem pedig Bartha Zsolt"