Alföldi Zoltán az MTV Híradójánál, új magazinműsor is indul

Vágólapra másolva!
Két páros vezeti heti váltásban hétfőtől az MTV esti, fél nyolcas Híradó-ját hétköznaponként. Szöllősi Györgyi Alföldi Zoltánnal kezd, majd következő héten váltja a duót Varga Edit és Gulyás István. A hét végén mutatkozik be a Vasárnap Este, az MTV új, heti politikai magazinja.
Vágólapra másolva!

Április 4-étől új műsorvezetők lesznek a Magyar Televízió esti Híradó-jában: Szöllősi Györgyi és Alföldi Zoltán, valamint Varga Edit és Gulyás István vezeti a hírműsort. "Egy új csapat új tagjaként folytatom a munkámat. Nagyon várom az átalakuló közmédiarendszer kihívásait"- mondta Alföldi Zoltán, aki korábban az RTL Klub Híradó-ját vezette, majd az ATV-nek dolgozott.

A Duna Televízió hír- és közéleti adásainak eddigi-, az MTV Híradó-jának korábbi műsorvezetője, Varga Edit ismét az MTV stúdiójából köszönti a nézőket. Párja, Gulyás István elmondta, hogy háttér- és elemző adásokban már konferált, híradós műsorvezető viszont még nem volt - a Híradó mellett Az Esté-t is vezeti heti váltásban.

mtv

A hétvégi Híradók műsorvezetője Acél Anna lesz, a hét utolsó napján pedig mostantól Vasárnap Este címmel ötvenperces politikai háttérmagazinnal várja Az Este két házigazdája az m1 nézőit. A műsorban ismert közéleti személyiségekkel, gazdasági szakértőkkel lesznek beszélgetések - tudatta közleményében az MTV.