Trokán Nóra Caramellel készül a Tv2 show-jára

Vágólapra másolva!
Újabb páros csatlakozott A nagy duett című show-hoz, a Megasztár-győztes Caramel Trokán Nóra színésznővel áll majd színpadra.
Vágólapra másolva!

A nagy duett című énekes-zenés műsorban tíz páros küzd majd a győzelemért, hetente egy duó esik ki. Caramel is színpadon lesz, ő Trokán Nóra színésznővel próbál szerencsét. Utóbbi jelenleg a kecskeméti Katona József színházban lép fel, március 24-én volt premierje, akkor Ken Ludwig Káprázatos kisasszonyok című darabjában játszott. Caramel (a képen) 2004 őszén volt sokat a képernyőn, meg is nyerte a Megasztár második szériáját, 2010-ben pedig harmadik szólólemeze jelent meg.

tv2

Ennél furcsább páros lesz a Falusi Mariann és a másfél fejjel magasabb Árpa Attila alkotta duett. "Egy dolog van, ami nekem rosszabbul megy, mint az éneklés, az pedig a tánc. Ugyanakkor itt van az ország egyik legjobb hangja, Mariannak bizonyítania már nem kell. A természetesség és a hitelesség lesz a fegyverünk. Nekünk akkor van esélyünk, ha azokat a dolgokat működtetjük, amelyek a többi párosban nincsenek" - nyilatkozta Árpa az Aktívnak, a Pa-Dö-Dő énekesnője viszont a színész-producer műsorkészítői, tévés tapasztalatában bízik.