Stohl András szeretné, ha ítélet születne a héten

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub műsorvezetője, a Nemzeti Színház művésze megérti, ha valaki haragszik rá a 2010 májusában okozott karambolja miatt. A munkába menekült az elmúlt hónapokban - miközben azt várja, hogy a bíróság ítéletet hozzon.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt áll a bíróság elé Stohl András március 31-én. A Fókusz-nak az elmúlt hónapokról mesélt. "Az nagyon nagy szerencse, hogy minden nap dolgozom. Az egy nagyon nagy menedék, hogy azokra a percekre, vagy azokra az órákra, az ember nem gondol ilyenkor. De most már egyre gyakrabban eszembe jut, hogy velem mi lesz" - kezdte.

"Nagy valószínűség szerint lesz most ítélethirdetés első fokon. Borzasztó jó lenne, ha lezárulna első fokon, mindenféle bizonytalansági tényező miatt. Ezt a dolgot én megtettem, ezért vállalnom kell, és vállalom a felelősséget. Akkor zárulhat le az ügy, ha olyan ítéletet kapok, amibe beleegyezik az ügyvéd és az ügyész is" - magyarázta. Ha felfüggesztettet kap, akkor ügyvédje aligha fellebbez, ha letöltendő börtönbüntetést mérnek rá, akkor a színész-műsorvezető úgy gondolja, másodfokra kerülhet az ügye. "Ha valaki mérges rám, dühös, azt tökéletesen megértem, hiszen én is rendkívül ingerült lennék, ha az én családommal történt volna ilyen baj" - tette hozzá.

Stohl András balesetéről és a korábbi bírósági meghallgatásról itt olvashat.