Rákóczi meghívta Sebestyén Balázst a konkurenciához

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub és a Tv2 két sokat foglalkoztatott műsorvezetője együtt rádiózik reggelente a Morning Show-ban: a napokban Rákóczi Feri jelent meg a konkurenciánál, a VV4 jótékonysági hete alkalmából a villában, március 23-án pedig ő hívta meg Sebestyén Balázst és Vadon Janit A 40 milliós játszmá-ba. A kvíz adásideje alatt, este héttől nyolcig fut épp a VV4, amelynek Sebestyén az egyik műsorvezetője.
Vágólapra másolva!

A legritkább alkalmakkor fordul elő, hogy egy nagyobb kereskedelmi tévé arca a rivális csatornán bukkanjon fel, ezt általában a szerződésük is tiltja. Emlékezetes eset volt, amikor a Heti hetes alaptagjának számító Havas Henrik pár percre feltűnt a Tv2-n futó Big Brother-ben (mint Évi kedvenc tévése), a VV1 producere, az RTL Klub akkori kreatív igazgatója, Árpa Attila elintézte, hogy Havast másnap kirúgja a csatorna.

A VV4 jótékonysági hete alkalmával Rákóczi Ferit adta kölcsön a Tv2, engedték neki, hogy feltűnjön a Való Világ 4-ben. A Morning Show műsorvezetője március 23-án adásban hívta meg két társát, hogy szerepeljenek A 40 milliós játszmá-ban, holott az RTL Klubnál számos műsort (Balázs show, Kísértés, Kész átverés, Pókerarc, VV4, X-Faktor, A széf) kapott Sebestyén Balázs szerződése biztosan tiltja, hogy a Tv2-re menjen, akár csak egy adásra is.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter az [origo]-nak elmondta, hogy egyelőre csak egy poénnak, és nem valódi meghívásnak tűnik, úgyhogy nem hiszi, hogy érdemes a kérdéssel foglalkozni. "Már csak azért sem, mert egy ilyen dolog elég nagy szervezést igényel, A 40 milliós játszma viszont két hét múlva megszűnik, úgyhogy valószínűleg a dolog nem is lenne kivitelezhető" - tette hozzá.

A Tv2 kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám szerint simán kivitelezhető egy ilyen vendégjáték. "Rajtunk nem fog múlni a szervezés, akár ma is jöhetnek. Nemes ügy miatt ment Rákóczi az RTL-hez, ő egy másik jótékonysági akcióra hívja a két rádiós kollégáját hozzánk" - mondta kérdésünkre.