Anikó képernyőn maradhat, Alekosz lagzikon futhat be

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf szerint tévés karrierben reménykedhet Olivér, Anikó és Alekosz, miközben több szereplő profitálhat az ismertségből. Szandika pár hónapja még az egyik legnépszerűbb játékos volt, mára elfáradt a karakter, a szeszélyes rúdtáncos aligha kap saját tévéműsort.
Vágólapra másolva!

"Anikó, Alekosz és Olivér: szerintem nekik mindenképp van esélyük arra, hogy valahogyan képernyőn maradjanak. Korábban Szandika még az egyik legnépszerűbb szereplőnk volt: az ilyen tipusú, rúdtáncos nőkkel szemben nagy az előítélet, de ő megmutatta, hogy a külső mögött egy szerethető, vicces, szókimondó, izgalmas lány áll. Visszajelzések alapján a nők is nagyon bírták őt, kár, hogy mostanában mindent elkövet, hogy kiábrándítsa magából a nézőket, sokszor ellenszenvet vált ki a tévézőkből" - mondta az [origo] kérdésére Rubin Kristóf, a VV4 kreatív főszerkesztője.

Anikónak (a lenti képen) a főszerkesztő el tud képzelni tévés karriert, eleinte inkább egy kis csatornán, mint a Cool. "Kis tévén futó, fiataloknak szóló műsorban, mint a BeleValó, nem vallana szégyent. Szépen beszél, szépen tud felolvasni, ösztönös tehetsége van a szerepléshez - de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy garantáltan munkát kap" - tette hozzá.

Alekoszt a valaha élt legjobb magyar realityszereplőnek tartja Rubin Kristóf. "Olyan tévéműsorban tudna működni, ahol önmagát kell adnia. Egy Vacsoracsata, egy Celeb vagyok, ments ki innen! vagy egy párkereső műsor épp neki való. Riportalanynak is jó, amúgy pedig rá komoly esküvői-lagzis karrier vár. Cégek hívtak már miatta, Lagzi Lajcsi is keresett, sokan érdeklődnek iránta: befuthat, mint lagzikon muzsikáló zenész" - vélte a főszerkesztő.

"Gigi és Béci is jól el fogja tudni adni magát, különösen akkor, ha kitalálnak egy igényes táncos produkciót. Előnyük a többekkel szemben, hogy nekik van tehetségük. Valamilyen szempontból még Leonidasznak is fut a szekér, lemezt ad ki, egyedül talán Zsófi és Ildi nem tud mit kezdeni az ismertséggel. Még Ginát és Kristófot is hívták sok helyre, holott előbbi feladta a játékot, és kiment" - tette hozzá.

rtl klub, sajtóklub

A főszerkesző szerint minden azon múlik, ki mennyire lett kedvelt a villalét alatt, tehát nem a benn töltött idő számít. "Olivér elveszítette a párbajt Béci ellen, de a játékban töltött ideje egyáltalán nem arányos azzal, hogy mennyire sikeres. Kinn az erős személyiségeket keresik, Olivért pedig rengeteg PR-eseményre hívják meg, a részvételért persze fizetnek neki. Még Gombinak is jól megy, amióta kiesett: igaz, hogy napokig nem lehetett látni, de volt személyiségének egy másik, szórakoztató, vicces oldala is" - vélekedett.

Új cikk a témában: Szandika kiesett, majd hisztizett