Megbékélt Fábryval az Esti Showder rendezője

Vágólapra másolva!
Kovács Gabriella, az Esti Showder rendezője marad a produkciónál, megbeszélte problémáit a műsor producerével, és segít elkészíteni a 250. adást is.
Vágólapra másolva!

Az Esti Showder legutóbbi felvételén Kovács Gabriella rendező nem vette észre, hogy Fábry Sándornak sebes lett a keze szárazjég tapintása után, a műsorvezető pedig alpári stílusban szólt be neki - ez késztette a rendezőt arra, hogy a felvétel után levélben tájékoztassa Kovács Kristóf producert arról, hogy tűrhetetlennek, minősíthetetlennek tartja a showman viselkedését, és jelezte, hogy beszélni kíván a közös jövőről. "Ilyen módon ez ugyanis biztosan nem mehet tovább. Ugyanakkor gondolnom kell azokra is, akiknek a megélhetése az én munkámtól is függ. Más módon kell rendezni a dolgokat" - nyilatkozta.

Kovács Kristóf producer az [origo]-nak elmondta, hogy a Bors cikkének címével (Rendezője felmond Fábry Sándornál) szemben Kovács Gabriella marad a produkciónál. "Fábry Sándor engem is megdobált naranccsal a felvétel hevében, de ez a felfokozott állapot miatt volt, akárcsak a beszólás. Minden, ami elhangzik, egy színházi, színpadi szituáció része, a show-bizniszben pedig, ha fát vágnak, hullik a forgács" - vélekedett.

Az Esti Showder szerződött kollegákkal, két-három rendezővel dolgozik, akik adásról adásra számláznak, nem is tudnak felmondani, nem alkalmazottak - mesélte a producer. Kovács szerint a szóváltásból fakadó sértődés és az azt követő levélírás és egyeztetés belső dolog, és mint sok más munkahelyi konfliktus, nem tartozik a nyilvánosságra. "Rosszulesett Gabinak, de leültünk, megbeszéltük. Ő tizenhárom éve úgymond az én rendezőm, nem Sándoré, számos más sikeres produkcióban dolgoztunk már együtt. A munkatársaira való tekintettel nem teheti meg, hogy elhagyja a Showder-t, és nem is teszi" - magyarázta, hozzátéve, hogy Fábry valóban szabadszájú, de ő mindig ilyen volt, így szerette meg a tévéző, szerinte így kell elfogadni.

A megbántott rendező végül maradt, már a 250. adásra készül. A produkció már megkérdezte a nézőket, hogy kik voltak korábban a kedvencek: a nyertes a jubileumi adásban újfent vendég lesz. A legmegosztóbb, legemlékezetesebb jeleneteket is bemutatja a produkció, akciójelenetekkel együtt (Fábry ejtőernyőzött, tűzet oltott, mentőhelikopterrel is repült az évek során), és a Showder klubosok is elmennek Fábryhoz.