Két táska készpénzzel motiválták a villalakókat

Vágólapra másolva!
A VV4 szereplői - akik nem is tudják, hogy a kétszemélyes nyaralást ígérő Aeroviva csődbe ment - január 5-én pár órán át nézegethették a nyereményként elvihető 12 millió forintot.
Vágólapra másolva!

Január 5-én a Való Világ 4 játékosai pár órán át nézegették, forgatták a nyereményként elvihető 12 millió forintot, ugyanis ideiglenesen megkapták a pénzt. A két fémbőröndben lévő bankók mellett közelről nézhették a főnyeremény tárgyát képező erkélyes lakás tervrajzát és a nyereményautó kulcsait is. Szükség volt a motivációra, ugyanis egy szereplő önként elhagyta a villát, két másik byroni spleenben töltött pár napot: a nyeremények bemutatásával újfent értelmet nyert benti létük.

Forrás: RTL Klub

A VV4 január 5-i kiválasztása során képernyőn is bemutatták a lakóknak, hogy mit nyerhetnek, de a korábban látott kétszemélyes "álomút" már nem volt a nyeremények közt. Az [origo] kérdésére a produkció részéről elmondták, hogy a lakók nem tudják, hogy az X-Faktor győztesének is utat ígérő Aeroviva csődbe ment, de nem is tervezik közölni velük addig, míg a csatorna meg nem állapodik egy másik utazási irodával. Az RTL Klub szerint több cég is jelentkezett, hamarosan megállapodnak az egyikkel, és a tehetségkutató nyertese és a VV4 győztese is megkapja a kétszemélyes utat, a többi nyeremény mellett.