A csókolózó Gigi érdekesebb, mint a dadogó Fekete Pákó

Vágólapra másolva!
Az első januári hétköznap kereskedelmi tévés kérdése az volt, hogy mire megy a visszatérő Ezek megőrültek az időközben megerősödött Való Világ-gal szemben. Elsőre vesztett.
Vágólapra másolva!

A Tv2 japán gameshow-k elemeit is felhasználó, tarka, színes vetélkedője meglehetősen jó számokat szállított a csatornának 2010 októberében és novemberében: a Vacsoracsatá-t elverte, és a gyengén induló Való Világ ellen is jól teljesített. Időközben a csatornán A 40 milliós játszma váltotta, az RTL-es reality pedig megerősödött nézettségben, így a nap kérdése a Tv2-nél és az RTL-nél az volt, hogy mire megy január 3-án a celebes vetélkedő a második párbaj utáni állapotokat bemutató realityvel szemben.

Forrás: [origo]

A kereskedelmi célcsoportnál a VV4 37 százalékkal nyert, az Ezek megőrültek elsőre csak 22,8 százalékot ért el, elmaradva a korábbi számoktól. Az RTL Klub semmit nem bízott a véletlenre, az adás előzetesében hosszabban csókolózó párost ígértek, ráadásul a műsort reklámmal sem szakították meg, nehogy az elvándorló nézők a rivális csatornán kössenek ki. A Tv2 a Tények végén még 35 százalékon állt, innen esett le a közönségarány a vetélkedő végén mért 20 százalékra.