Erotikus magazinborító miatt morognak az amerikai szülők

Vágólapra másolva!
Az amerikai Parents Televison Council figyelmeztetette a Glee sorozat több sztárját, egy szerintük szexuális tartalmú kép miatt.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban működő szervezet, a Parents Television Council (PTC) elítélte a Glee című sorozat több szereplőjét, miután azok erotikus fotózáson vettek részt: a képek aztán a GQ magazin borítójára kerültek. A TMZ szerint az váltotta ki a PTC haragját, hogy a két női szereplő, Dianna Agron (Quinn Fabray) és Lea Michele (Rachel Berry) hiányos öltözetben feszítenek, miközben a közöttük álló Cory Monteith (Finn Hudson) mosolyogva néz a kamerába - mellettük a következő szalagcímmel: Glee Gone Wild (nagyjából: Bedurvult a Glee).

A szervezet közleménye szerint mélységesen felháborító, ahogy a GQ, mely alapvetően egy felnőtt férfiaknak készülő magazin, szexuális pózokba állít be olyan szereplőket, akik a sorozatban középiskolás gyerekeket alakítanak. Hozzátették, hogy szerintük ez már súrolja a pedofília határát. "Ezzel a pornográfiához közel álló megnyilvánulásukkal a sorozat alkotói elkötelezték magukat egy nem családbarát irányba" - közölte a PTC.

A nálunk az RTL Klubon szombat délutánonként futó Glee-nek idén októberben már meggyűlt a baja a PTC-vel: a második évad egyik része, mely Britney Spears előtt tiszteleg, a szervezet szerint drogot használtak benne, nyilvános önkielégítést mutattak, és az egész egy iskolai burleszkre hasonlított.

2010 áprilisában a Rolling Stone magazin címlapját is a Glee foglalta el, akkor egy bugyi bukkant elő egy meglibbenő szoknya alól. A kép itt látható.