Cinikus halottkém, titkos milliomos - ezt nézzük jövőre

Vágólapra másolva!
Akárcsak itthon, az Egyesült Államokban is szeptemberben indul az új tévés évad, amely a visszatérő sorozatok mellett számos új és izgalmas szériát tartogat. Miután a hazai tévék is tele vannak amerikai produkciókkal, már most vetünk egy pillantást az újocokra: íme tíz darab, amelyre szerintünk érdemes várni - ezekből egyet már biztosan láthatunk itthon is, még az idén.
Vágólapra másolva!

Blue Bloods

Visszatér a képernyőre a Magnum címszereplője, Tom Selleck, akit ráadásul ismét egy nyomozós szériában láthatunk. A korábban Reagan's Law munkacímen futott Blue Bloods egy olyan családról szól, melynek minden férfi tagja a New York-i rendőrségnél dolgozik: Selleck a középső generáció képviselője, apját Lou Cariou (Vértestvérek, A hatalom hálójában), fiát Mark Wahlberg öccse, Donnie játssza.

Forrás: CBS

-------------------------------------

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó

A Boardwalk Empire-re nem kell sokat várnunk, hisz már az amerikai premier másnapján, szeptember 20-án megjelenik a magyar HBO kínálatában - igaz, nem a csatorna rendes adásán, hanem az HBO Digital/HBO On Demand nevű "házi filmtárban". A Steve Buscemi főszereplésével és Martin Scorsese produceri közreműködésével készült gengsztersorozat a húszas évek Atlantic Cityjébe, annak is árnyoldalára kalauzolja el a nézőket.

Forrás: HBO

-------------------------------------

Body of Proof

A korábban Body of Evidence-ként ismert széria a krimik és az orvosi szériák világát ötvözi, miután egy idegsebészből lett halottkém vizsgálódik benne különféle ügyekben - a maga sajátos stílusában. A női doktor House-ként emlegetett főszereplőt a Született feleségek Katherine-je, Dana Delany alakítja, aki az új szerep miatt nagy valószínűséggel ott is hagyja a Lila Akác közt.

Forrás: ABC

-------------------------------------

Law and Order: Los Angeles

A húsz évig futott Esküdt ellenségek negyedik spin-offja - úgy, hogy a másik háromból kettő (a Különleges ügyosztály és az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék) még ma is megy. Az alkotók által csak LOLA-nak becézett új szériára a hivatalos álláspont szerint azért volt szükség, mert az NBC-nél a Southland-en kívül nem megy olyan nyomozós sorozat, amely Los Angelesben játszódik - márpedig a város itt legalább akkora szerepet fog kapni, mint a Drót-ban Baltimore.

Forrás: NBC

-------------------------------------

Mike and Molly

A Mike and Molly-t jegyző Chuck Lorre gyártja az Egyesült Államok jelenlegi legsikeresebb szitkomját, a Két pasi - meg egy kicsi-t, de ő felelős többek között az Agymenők-ért, a Dharma és Greg-ért és a Cybill-ért is. Kíváncsian várjuk tehát, mit tud kihozni egy alapvetően csak néhány poént tartogató alapötletből, a Mike and Molly ugyanis egy kövér pár fogyási kísérletein élcelődik.

Forrás: CBS

-------------------------------------

Nikita

Nikita, a kényszer-bérgyilkosnő történetének sokadik remake-je: az eredeti francia filmet (Nikita) Luc Besson rendezte még 1990-ben, három évvel később elkészült az amerikai változat (A bérgyilkosnő), újabb négy évre rá pedig született egy sorozat is a sztoriból (Nikita, a bérgyilkosnő). A mostani széria erőssége, hogy egy karakteres hawaii szépséggel, a Mission Impossible harmadik részéből ismert Maggie Q-val játszatja a főszerepet.

Forrás: CW

-------------------------------------

No Ordinary Family

Az Édes, drága titkaink készítői a meglehetősen földhözragadt történet után misztikusra vették a figurát: a No Ordinary Family-ben egy olyan családot szerepeltetnek, amelynek minden tagja valamilyen különleges képességgel rendelkezik. A főszereplők között van a Kemény zsaruk Vic Mackeyje, Michael Chiklis, valamint a Született feleségek-ből és a Dexter-ből ismerős Julie Benz.

Forrás: ABC

-------------------------------------

Secret Millionaire

Nem teljesen új produkció, hisz a Fox már leadott belőle pár részt, és Nagy-Britanniában is bemutatták - az ABC-re azonban újoncként érkezik. A reality alapötlete szerint egy milliomos egy hétre vállalja, hogy a nincstelenek életkörülményei szerint él, és így - kvázi álruhában - ismer meg olyan embereket, akik a rászorulókon segítenek. A végén felfedi személyazonosságát, jótevőit pedig busásan megjutalmazza.

Forrás: ABC

-------------------------------------

S#*! My Dad Says

A Shit My Dad Says egy Twitteren futó monológ, amelyben egy fiú listázza apja beszólásait: az ebből készített sorozatnak leginkább a címével volt gond, az eredetiben szereplő "shit"-et, vagyis szart ugyanis sem az alkotók, sem a Parents Television Council nevű médiafigyelő csoport nem tartotta képernyőképesnek. A Bleep My Dad Says változat után S#*! My Dad Says-re keresztelt szériában a Kirk kapitányként és T. J. Hookerként is ismert William Shatner játssza a főszerepet.

-------------------------------------

Undercovers

A történet középpontjában egy házaspár áll, amelynek tagjai egykor kémek voltak, de ma már visszavonultak, és egy cateringcéget vezetnek. Persze, hogy a sorozatban legyen izgalom is, visszahívják őket szolgálatba - újranézhetjük tehát az Alias-t, némi Mr. és Mrs. Smith-es beütéssel. A szériát J. J. Abrams jegyzi, akinek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Lost, A rejtély, a Hatodik kapocs vagy az említett Alias.

Forrás: NBC