Gesztit megkereste az X-Faktor és a Megasztár is

Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy Geszti Péter lesz az X-Faktor egyik zsűritagja, de a Tv2 is megkereste korábban. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint korai még a zsűri összetételéről beszélni.
Vágólapra másolva!

Miközben a Tv2 tehetségkutatójának négytagú zsűrije már összeállt, az RTL Klub őszi tehetségkutatójának döntnökei még nem ismertek. A Bors információi szerint az X-Faktor megkereste Geszti Pétert is, kinek neve korábban a Megasztár-nál is felmerült. "Annak ellenére, hogy tehetségkutatóként határozzák meg ezeket a műsorokat, mindenki tudja, hogy ez egy zenei valóságshow. A szereplők a nézők szeme előtt válnak hőssé. A felelősség nemcsak a műsor készítőit, a zsűrit, hanem a szereplőket is terheli, hiszen láttak már ilyen produkciót. Nem mindegy, hogy a győztesek milyen szakembereket tudnak maguk mellé állítani, ami azért is nehéz, mert a magyar könnyűzenei piac kicsi és alulfinanszírozott" - nyilatkozta a lapnak.

Az [origo] kérdésére Kolosi Péter programigazgató nem kívánt nyilatkozni a zsűri összetételéről, azt viszont elárulta, hogy a héten elkezdődik a casting, a válogatásra pedig minden jelentkezőt behívnak, nincs előzetes szelekció. "A brandet már sokan ismerik, de mi azt szeretnénk, ha mindenki megismerné - ezért vagyunk ilyen hangosak, ezért a nagy reklámkampány. Ez a legsikeresebb tehetségkutató Európában, és itthon előbb lesz a képernyőn, mint Amerikában" - válaszolta a szokatlanul intenzív promóciós tevékenység okát firtató kérdésünkre.

Kolosi elmondta, hogy "sok ezren" jelentkeztek már a műsorba, és maximalizálnák a megnézettek számát, hogy biztosan tehetséges előadókat találjanak. A reklámköltésről nem kívánt beszélni, de elismerte, hogy sokat fordít az RTL Klub a márka megismertetésére: a Való Világ és a Csillag születik című produkciókat említette, mint hasonlóan nagy kampánnyal indított show-kat.