Vágólapra másolva!
Leszbikus szálat szőnek a történetbe a Született feleségek alkotói - csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet!  
Vágólapra másolva!

A Született feleségek-ben jóformán minden megtörténhet, hisz a szereplők rendre egymás életére törnek, és az ismerni vélt múltból is előbukkan olykor egy-egy sötét titok. Leszbikus szál azonban eddig nem került a történetbe, pedig a sorozatok készítői viszonylag sűrűn élnek ezzel az eszközzel, hogy ébren tartsák a nézők érdeklődését.

Az Egyesült Államokban mostanában látható részekben a Dana Delany által játszott Katherine Mayfair bonyolódik leszbikus kalandba egy friss szereplővel, Robin Gallagherrel - kettejük kapcsolata egy álomként indul, de aztán a valóságban folytatódik. A Robint alakító Julie Benz nagyon élvezhette a forgatást, a brit Metro magazinnak úgy nyilatkozott, hogy partnernője igazán jól csókol.

Delany közben a Jimmy Kimmel Live talkshow-ban szerepelt, ahol elmondta, korábban, még az L című sorozatban lett volna egy leszbikus jelenete Jennifer Bealsszel. A színésznő itt egy biszexuális szenátort játszott, aki a forgatókönyv szerint közelebbi kapcsolatba került volna kolléganője karakterével, de Beals végül megvétózta a tervezett csókot.