A legszebb nők a tévéből - olvasóink szerint

Vágólapra másolva!
Több olvasónk morgott, mert év végi, legjobb tévés nőket felvonultató, természetesen abszolút szubjektív összeállításunkból kimaradt Olivia Wilde, a Doktor House szereplője, de volt, aki Eva Longoriát követelte, mint a Született feleségek talán legdekoratívabb asszonykáját. Következzenek olvasóink kedvenc női sorozatszereplői, 2009-ből!
Vágólapra másolva!

Olivia Wilde



Hol látható? Doktor House

Szerepe szerint? Tizenhármas, Dr. Hadley

Hol volt eddig? Játszott a Végzetes kitérő című horrorban, láttuk A narancsvidék 13 és a Donnelly-klán 14 részében. House mellett 2007 óta forgat, eddig 45 epizódban játszott.

Érdekesség? 1984-ben született New Yorkban, Washingtonban nőtt fel, de Írországban tanult színészetet. Vega, Ausztráliában egyszer palacsintaevő-versenyt nyert. Nem csak olvasóinknak tűnt fel a művésznő, a Maxim és az FHM is beválasztotta a 100 legszebb nő közé.

-----------------------------

Yvonne Strahovski

Hol látható? Chuck

Szerepe szerint? Sarah Walker

Hol volt eddig? Nem sokat forgattak vele korábban, de játszott egy Headland című sorozat 24 részében, és A partiőrség-ben is volt rövidke szerepe.

Érdekesség? Szülei Lengyelországból, Varsóból vándoroltak ki Ausztráliába, Yvonne már Sydenyben született, de anyanyelvi szinten beszéli a lengyelt. A Chuck főszereplőjével, Zachary Levivel olyan összhang volt a forgatáson, hogy hamar megkapta a sorozatszerepet.

-----------------------------

Eva Longoria Parker

Forrás: [origo]

Hol látható? Született feleségek

Szerepe szerint? Gabrielle Solis

Hol volt eddig? Felbukkant a Beverly Hills 90210-ben, játszott a Dragnet - Gyilkossági akták című sorozat tíz részében is, de 2004-ben lett igazán ismert a feleségekkel.

Érdekesség? Mexikói származású, texasi születésű. 1998-ban szépségversenyt nyert Corpus Christiben. Szereti a kosárlabdát, és - micsoda meglepetés! - kedvenc játékosa Tony Parker, aki történetesen a férje. Jó parti lenne amúgy, étterme van Hollywoodban, egy vagon pénzt keres a sorozattal, számos cég számos termékének reklámarca.

-----------------------------

Cobie Smulders

Hol látható? Így jártam anyátokkal

Szerepe szerint? Robin Scherbatsky

Hol volt eddig? Nem nagyon foglakoztatták korábban. Felbukkant az L című leszbikus sorozatban meg a Tru Calling-ban, de több epizódban láthattuk az Elveszett legendák kalandorai-ban.

Érdekesség? Holland és angol ősökkel bír, Kanadában született (ez sok poén forrása a sorozatban), teniszezett, úszott, focizott gyerekként, modellként már pénzt is keresett. Párjával, a szintén színész Taran Killammel idén szülők lettek, Shaelyn Cado Killam májusban született.

-----------------------------

Katherine Heigl

Forrás: --

Hol látható? Grace klinika

Szerepe szerint? Dr. Isobel "Izzie" Stevens

Hol volt eddig? A Roswell 61 részében láthatták a tévézők, 2005 óta pedig száznál is több részben játszott a Grace kliniká-ban. Akadt pár filmje is, mint a Véres Valentin című thriller vagy a Steven Seagal-féle Száguldó erőd.

Érdekesség? Félig ír, félig német, modellként kezdte. Egyik testvérét gyerekkorában, autóbalesetben elveszette. Férjével egy 11 hónapos dél-koreai kislányt fogadtak örökbe, és akárcsak Wilde-ot, őt is beválasztotta több lap a legszebb nők százas listáira.

-----------------------------

Megjegyzés: ezen a cikken felbuzdult olvasóink közt volt, aki a híradós Várkonyi Andreát követelte a legszebb sorozatszínésznők közé, más pedig a szappanoperás Magdi anyusra esküdött. Ugyanígy Szőke Zoltánt, Berényi Miklóst is kihagytuk a listáról, holott egy női olvasó őt jelölte, mert csak miatta néz Barátok közt-et. Volt, aki szerint Emily Deschanel (Dr. Csont) kihagyhatatlan egy ilyen összeállításból, másnak Sarah Lancaster (Chuck) jön be, de a Duna tévés Szántó Georgina is kapott voksot.