Újabb törtető lány költözött a VV4 villájába

Vágólapra másolva!
A pár hete még a "törtetők" közt indult Ildi kapott esélyt arra, hogy elvigye a Való Világ fődíját, miután tizenhatodikként költözött az RTL Klub valóságshow-jába.
Vágólapra másolva!

A december 20-án kizárt játékos helyére újat hozott az RTL Klub: internetes szavazás eredményeképp Ildi költözhetett be december 23-án a VV4 villájába. Az eredetileg 14 fős mezőnyből így 16 lett, mert nem a saját beszavazóshow-ját nyerve jutott be Jerzy, és utólagos döntéssel kapott lehetőséget Ildi is. Tizenhatan azonban nem voltak benn soha az öt duplaággyal bíró villában, ugyanis a rajt óta volt egy kizárás, és egy fiú már kiesett.

Ildi a "törtetők" kategóriában indult még a második beszavazóshow-n, épp attól az Évától kapott ki, aki az első párbajt vívta december 22-én. 28 éves, tordasi lakos, adatlapja szerint aerobic-oktató. Sokat sportol, a kicsinyes embereket utálja, a salsát, az ejtőernyőzést, a repülést viszont szereti.

A Való Világ saját formátuma a csatornának, játékmenetben semmi nem köti a stábot, így később is elképzelhetőek hasonló fordulatok, mint kizárás, új ember behívása vagy akár hármas párbaj.