David Hasselhoff visszatérhet a zsűrizéshez

Vágólapra másolva!
A Baywatch és a Knight Rider korábbi sztárja Simon Cowell felkérésére zsűritagként szerepelhet a Britain's Got Talent című tehetségkutatóban.
Vágólapra másolva!

David Hasselhoff válthatja Piers Morgant a Britain's Got Talent zsűrijében: a színész épp az év elején távozott a tehetségkutató amerikai változatából, de a műsor egyik zsűritagja, Simon Cowell most mégis alkalmazná. Az előző jelölt, Piers Morgan visszalépett a zsűrizéstől, miután visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a CNN-től - ő fogja ugyanis átvenni a nyugdíjba vonuló Larry King szerepét.

Forrás: AFP

A Sunnak nyilatkozó forrás megerősítette, hogy Cowell valóban megkereste Hasselhoffot, hozzátéve, hogy a Baywatch főszereplőjét imádják az angolok, és ő is kifejezetten kedveli Angliát, így valószínűleg vállalja majd a felkérést. Ráadásul az America's Got Talent során már kellő tapasztalatot gyűjtött a zsűrizéshez, így nem lehet gondja a műsor új évadjában. A lap szerint Cowell ötszázezer fontot ajánlott fel a színésznek, azonban a műsornak dolgozó egyik szóvivő ezt cáfolta, hozzáfűzve, hogy valóban folynak tárgyalások a színésszel, de eddig árajánlatról szó sem esett.