Sváby "büdös tapló"-nak tartja Damu Rolandot

Damu Roland színész megbilincselve áll a Markó utcai Pesti Központi Kerületi Bíróság folyósóján, ahová előzetes tárgyalására szállították
Vágólapra másolva!
Sváby András és az Irigy Hónaljmirigyből ismert Varga Győző is keményen bírálta az éppen előzetesben lévő Damu Rolandot.
Vágólapra másolva!

"Nem szoktam ex-munkatársakról itt beszélni, de ez a Damu Roland tényleg a legnagyobb büdös tapló, akivel életemben találkoztam" - ezt írta ki Facebook-oldalára Sváby András, aki évekig dolgozott a Tv2-nél, így jól ismerheti a színészt. Nem finomkodott a Blikknek nyilatkozó Varga Győző sem: "Damu egy seggfej, akinek eddigi életem legrosszabb hetét köszönhetem. Adásba alig került abból a többórás üvöltözésből, amit a Hal a tortán forgatásán művelt. Mindezt azért, mert nem nyert" - állította.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Damu rendőrségi ügyének kirobbanásakor próbáltuk megkérdezni közvetlen kollégáit, a Jóban Rosszban szereplőit, hogy miként vélekednek a színészről és ügyéről. A produkciónál azonban hírzárlatot rendeltek el, csak a producer, Nagy Tamás nyilatkozhatott az [origo]-nak.