Geszti nem akart dönteni: öt énekes maradt az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
A hetedik élő X-Faktor-ban a legkevesebb voksot Wolf Kati és Takács Nikolas kapták. A mentorok nem tudtak dönteni, nézői szavazatok alapján az énekesnő esett ki.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor hetedik élő show-jában is volt közös produkció (FLM, Megtalállak még), az egyslágeres Up zenekar is színpadra lépett, utána pedig Szekeres Adrientől az Olyan, mint te című szerzeményt hallhatták a tévézők. A mentorokról ezúttal is Vastag Tamás kapta a legélesebb kritikát, a többiek előadását inkább dicsérték - ennek ellenére a testvérpár fiatalabb tagja simán továbbjutott, az ő nevét mondták elsőnek a műsorvezetők.

A hat énekes közül a legkevesebb támogató voksot Wolf Kati és Takács Nikolas kapták a tévézőktől, utóbbi kezdte a dalpárbajt, a Beatles Yesterday című dalával. Wolf Kati a Whitney Houton által ismerté tett Saving All My Love For You-t énekelte.

Keresztes Ildikó szerint Nikolas számára egy ajándék, nagyot fejlődött, az életét is beletette a párbajdalba, így mentoraként logikusan az ő továbbjutására voksolt. Nagy Feró szerint Nikolas túllihegte a Yesterday-t, de bevallotta, hogy elfogult Wolf Katival, így az ő maradására szavazott. Malek nem örült, hogy kettejük közül kellett választani: Nikolast kiköpött popsztárnak aposztrofálta, de a párbajban őt találta gyengébbnek. Geszti Péternek kellett tehát döntenie, de ő úgy vélte, hogy a legigazságosabb, ha a nézőkre bízzák, ki jusson be a legjobb ötbe. A nézői voksok alapján Wolf Kati búcsúzott a show-tól.

Képregény: Nézze meg tévés blogunkat is!