Nem bírt az idétlenkedő Tv2-s celebekkel a Való Világ

Ezek megőrültek! TV, celeb vetélkedő
Vágólapra másolva!
Nagyjából egyforma eredményt ért el november 22-én az Ezek megőrültek és a Való Világ 4 második beszavazóshow-ja a célcsoportban: előbbi műsor pénteken búcsúzik, utóbbi három napja kezdődött.
Vágólapra másolva!

November 22-én volt az első olyan adásnap, amikor hétköznap került képernyőre a Való Világ 4, Liluval és Sebestyén Balázzsal. A hetes sáv előtt a Tények és az RTL-es Híradó nagyjából egyformán teljesített, majd a hatodik hete futó celebes vetélkedő, az Ezek megőrültek csapott össze a Való Világ második adásával: a grafikon szerint a VV a Tv2-es reklámblokk környékén tudott nyerni, a görbe csak akkor ugrott meg újra, amikor véget ért a bohóckodás a rivális csatornán.

Közönségarányban az RTL műsora hozott többet (Ezek megőrültek: 28,3%, Való Világ: 28,8%), de abban a sávban, amikor a két műsor egyszerre futott, ugyanilyen különbséggel a Tv2 volt a nézettebb.

Az igazán nagy csata a jövő héttől várható, mert az Ezek megőrültek hatodik hete fut, és ezen a héten letudja utolsó öt adását: a november 29-i héten viszont várhatóan történnek események a még beköltözés előtt álló VV-ben is, és ekkor indul A 40 milliós játszma című kvíz a Tv2-n.