Győzike: Perelni nem én fogok - majd a jóisten!

győzike
Vágólapra másolva!
Karambolja után úgy érzi, hogy meghurcolta a magyar sajtó, és nem érti, miért írják egymást másolva a lapok, hogy ivott és kábítószerezett, amikor állítása szerint józanul, tisztán vezette autóját. Nyáron hívta a Tv2 és az ATV is, de maradt az RTL Klubnál, annak ellenére, hogy családi show-ja nem fut tovább. A Való Világ celebes kiadására elsőként igazolta le a csatorna.
Vágólapra másolva!

November 7-én, vasárnap és november 8-án, hétfőn a lapok sztárrovatai Gáspár Győző balesetével foglalkoztak: a showman hátulról koccant Kovács Emese olimpikon úszóval Budapesten, az Andrássy úton. Noha a bulvársajtó pert emleget, erre nemigen kerül sor. "Perelni nem én fogok, majd a jóisten, pedig a lapok meghurcoltak: Stohl Andráshoz hasonlítottak, azt állították, hogy ittam és drogoztam. Ez nem igaz. Tizenkét éve vagyok a szakmában, ez volt a sajtó részéről a mélypont" - füstölgött hívásunkra.

Győzike verziója szerint lerakta a családját, majd fotózásra ment, akkor történt a koccanás az Andrássy úton. "A hölgy tévedett, vagy csak rossz volt a kommunikáció. Megálltam, hívjak-e rendőrt, mentőt, de nem kellett: egy órára rá pedig kiderült, hogy mégis rosszul van. Az autókon karcolások voltak, betétlapot nem cseréltünk, de adtam névjegykártyát. Megegyeztünk, kezet fogtunk, majd elmentem onnan. A fotózás végén jöttek a rendőrök, hogy cserbenhagytam a hölgyet. Felhívtam őt, magyarázkodott. Amit nem értek: rá egy órára hogyan kaphat valaki agyrázkódást? Ha ott a számom, miért nem hívott? Győzit ismeri az ország, tudják, hol lakom, nem tudok elszökni. A nevemmel játszottam volna, úgy jártam volna, mint Császár Előd! Egérből elefántot csináltunk, és nagyon bánt, hogy a Tv2-féle Tények szerint kábítószer, alkohol is fogyott - holott egyik sem, sőt, fogyókúrázom!" - mondta indulatosan.

A Tv2-től különben újabb ajánlatot kapott a nyáron, a heti 250 rajongói levéltől rendre elérzékenyülő Győzike. "A mai napig van ajánlatom tőlük, most épp Hajdú Péter invitál a Frizbi-hez, de pár hónappal korábban hívott az Ezek megőrültek! stábja is. De itt nem pénzről van szó, hanem arról, amit anyósom is mondott: marad a gyárban, ugyanazon pénzért, és nem megy más gyárba, 10-20 ezerrel többért, mert fontos neki a csapat, a szeretet, az összetartás. Az RTL-ben mindig megkérdezik, hogy vagyok, van-e bajom, hogy vannak a gyerekek, hogy tanulnak, nekem ez fontos" - szónokolt patetikusan, hozzátéve, hogy nem megy el a vezető tévétől, noha nyáron talkshow-ra kapott ajánlatot, az ATV is megkereste.

Keresi más tévé is

Gáspár Győzőt a Tv2 tette országosan ismertté, 2004 augusztusáig ott volt szerződése, majd 2004 október 21-én szerződött az RTL-hez. Elmondása szerint ő volt az első, akit még nyáron, augusztus elején felkérték, hogy alakítsa úgy a novemberét, hogy beköltözhessen a VV-villába: "A csatorna hetedik éve tart magánál, amíg ad munkát, addig nem fogok hezitálni más ajánlat hallatán. Voltam már ilyen műsorban, így lettem Gáspár Győzőből Győzike: amikor a Big Brother VIP-ban szerepeltem, akkor nevezett így először Bochkor Gábor."

Úgy látja, hogy az ország fele szereti, a fele utálja, de kíváncsi rá, és ez a fontos. A leendő lakótársaktól nem tart: "Beának nagyon örülök, így még nem voltunk összezárva. Voksán Virág salgótarjáni koncertjét én szerveztem, napi szinten beszélünk. Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy fél Győzitől - ezt furcsállom, de amúgy bírom őt. Benkő nagy kedvencem, 22 napig már el tudtam viselni: bármit tehet, csak ne meztelenkedjen. Laci bácsit nem ismerem, nem találkoztunk."