Beköltözött a VV4 első öt szereplője

Vágólapra másolva!
November 24-én ténylegesen elindult a Való Világ 4: beköltözött az első öt szereplő.
Vágólapra másolva!

Bejutott az első öt villalakó a VV4 villájába, így november 24-én este ténylegesen elindult az RTL Klub valóságshow-ja, amelyben eddig csak celebek szerepeltek, mérsékelt érdeklődés mellett.

A negyedik beszavazóshow-ba becsúszott néhány hiba: az adás első szegmense közepén majdnem elindult a reklám, a villalakók kétszer nem hallották a bejelentkező stúdiót, a reklám után pedig nem derült ki az állás, noha a műsorvezetők - Lilu és Stohl András - azt ígérték a nézőknek a szünet előtt. A négy nap után újra tévéshow-t vezető Stohl rutinosan vezényelte le a műsort, bár egyszer megkérdezte az egyik jelöltet, hány éves, annak ellenére, hogy egy perccel korábban elhangzott a kora a bemutatkozó kisfilmjében.

A műsor elején még a két rocker, István és Gábor vezettek, később azonban a Gigi és Béci alkotta testvérpárra (a képen) érkezett több szavazat, így ők költöztek be Alekosz, Éva és Olivér mellé. A reality következő beszavazóshow-jában a naivákra lehet szavazni, azaz november 25-én már hatan lesznek játékban.

Szemben a korábbi három szériával, jelenleg a valóságshow élőben a VV4 honlapján sem követhető.

Blog: valóságshow képregényben