100 ezer dollárt kínálnak pár fotóért a Glee egy szereplőjének

Vágólapra másolva!
Az ajánlatot alig egy héttel azután tette a Playgirl magazin, hogy a Parents' Television Council nemtetszését fejezte ki a Glee egy korábbi, erotikusnak tartott fotósorozata miatt.
Vágólapra másolva!

Meghívta a Playgirl nevű magazin az RTL Klubon szombat délutánonként futó Glee egyik állandó szereplőjét, Cord Overstreetet egy fotósorozat elkészítéséhez, írja a Gossip Cop. Az internetes honlap beszámolója szerint a Playgirl szerkesztői nagyon szeretnék a képeken viszontlátni a szereplőt, aki a második évad új szépfiúját, Sam Evanst alakítja, mert szerintük ő a tökéletes mintaképe azoknak a fiúknak, akiket a magazin a közönségének kíván megmutatni. A színész egy 100 ezer dollárra rugó ajánlatot kapott a magazintól, hogy szerepeljen a fotókon.

A dolog pikantériáját az adja, hogy a bejelentést alig egy héttel az után tették, hogy a Parents' Television Council (PTC) nevű, tévéműsorokat felügyelő szervezet nemtetszését fejezte ki a GQ magazin fotósorozata miatt, ahol, állításaik szerint, a Glee másik három szereplője, Dianna Agron (Quinn Fabray), Lea Michele (Rachel Berry) és Cory Monteith (Finn Hudson) erotikus tartalmú fotókon szerepeltek.

Forrás: [origo]

Overstreet karaktere eredetileg a meleg Kurt szerelmeként bukkant volna fel, de ezt az alkotók később változtattak: kiderült, hogy élénk érdeklődést mutat Dianna Agron figurája iránt.