"Aki exhibicionista, az baromira élvezi" - villalakók a Való Világ-szériákról

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubnál már javában zajlik a szereplőválogatás a Való Világ 4-hez, az [origo] viszont arra lett kíváncsi, hogy a régi szereplők miként vélekednek a széria feltámasztásáról. Az általunk megkérdezett egykori villalakók kivétel nélkül nézni fogják a valóságshow-t, vannak tanácsaik is az új lakók számára, arról azonban megoszlik a véleményük, hogy helyes-e a készítők döntése, miszerint a szex helyett inkább az abszurd humort helyeznék előtérbe.
Vágólapra másolva!

Gyukin Milovan (Milo), a VV3 nyertese

- Természetesen fogom nézni a VV4-et, már nagyon vártam, hogy elinduljon. Amikor a harmadik szériának vége lett, már akkor szó volt a folytatásról, de aztán hat-hét évig elhúzódott a megvalósítás. Szerintem ez egy nagyon jó műsor, én benne voltam, és tudom, hogy belülről is az, nagyon jól éreztük ott magunkat. Volt persze egy-két kellemetlen élmény is, egyszer például három napig egy szemfedőt kellett hordanunk, azt a három napot inkább végigaludtam, majd' megőrültem attól, hogy nem látok semmit. Szerintem a humor is elviheti a műsort, végül is én is a humort képviseltem a villában: a legtöbb azon múlik, hogy milyen emberek kerülnek be, de mindenki más miatt lehet érdekes.

Az első Való Világ képekben itt!

-------------------------------------

Leo (Nagy Zsolt), a VV3 második helyezettje

- Bele fogok nézni, amennyire az időm engedi, kíváncsi vagyok az új arcokra. Én azt mondanám a lakóknak, hogy gondoljanak bele, ők mit tartanának érdekesnek, ők mit néznének szívesen, és a szerint viselkedjenek. Azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez egy show: az is célravezető lehet persze, ha valaki bemegy, és csakis önmagát adja, de ha pont az nem tetszik az embereknek, akkor semmit nem ér vele. A kérdés az, hogy mi a cél: ha valaki meg akarja nyerni a játékot, hogy hazavigye a sok pénzt, akkor érdemes kicsit taktikázni, ha csak meg szeretné mutatni magát, akkor tulajdonképpen tök mindegy, hogy mit csinál. Ha jó a műsorban a humor, akkor nézni fogják az emberek, de biztos, hogy nem lesz olyan érdekes, mint ha szélsőséges helyzetekre alapozna: az emberek sokfélék, nem biztos, hogy az adott humor mindenkinek bejön, a szex viszont mindenkit érdekel.

-------------------------------------

Béres Anett, a VV3 szereplője

- Tuti, hogy nézni fogom: annak idején az első és második szériát is néztem, de most már - hogy én is benne voltam - teljesen más szemmel tekintek majd a műsorra. Jó lesz biztos, nagyon várom. Egy tanácsom lenne, de ezt inkább a későbbiekben kell megtartani: én például kiborulok azoktól az emberektől, akik utána azt mondják, hogy elegük van a médiából, miközben ezt éppen a médiának nyilatkozzák. El lehet tűnni, de ha valaki nem tűnik el, akkor vállalja fel, hogy köze van a médiához. Ami nekem a hibám volt - igaz, nagyon kislány voltam -, hogy mindig az járt a fejemben, apu vajon mit gondol odakint, mindig meg akartam felelni valakinek. Nem tudom, hogy az új koncepcióval működhet-e a széria, mert az embereket úgyis a kavarás érdekli.

-------------------------------------

Elvis (Baka Szilárd), a VV2 szereplője

- Mindenképpen fogom nézni, arra vagyok a legkíváncsibb, hogy mi lesz azokból, akik bekerülnek a műsorba: vajon lesznek-e olyanok, akik nem csak egy pillanatra tűnnek fel, hanem a saját kis szférájukban meg is tudnak majd élni ebből. Az eddigi harminchat játékosból szerintem öten-hatan vagyunk csak, akik tudtak élni a műsor adta lehetőségekkel: magamat ide sorolom, mert a mai napig érzem a hatását. A Való Világ után teljesen átváltoztam, lefogytam húsz kilót, van egy zenekarom, nyomjuk a rock 'n' rollt: meg tudom magam mutatni, a tisztelt néző is láthatja, hogy nem állt meg ott az idő. Az új lakóknak csak azt javasolnám, hogy lazán! Nem kell semmit komolyan venni, és csak azt csinálják, ami a saját intervallumukba belefér! Láthattak egyébként már elég valóságshow-t, tudhatják, hogy mi az, amivel előrébb lehet kerülni - én például a nőknek azt javasolnám, hogy senkivel ne feküdjenek le a műsor alatt, az soha nem tesz jót. A humor és a jóarcoskodás hosszú távon sokkal kifizetődőbb, mint ha az ember kedden csinál egy nagy bulit, aminek dugás a vége, szerdától meg vagy ötven-hatvan napig szégyelli magát, és azon kattog, hogy mi is történt, mit szólnak odakint.

Az első Való Világ képekben itt!

-------------------------------------

Kendefi Gábor, a VV2 szereplője

- Úgy gondolom, a negyedik széria is érdekes lehet, már elég régen volt az előző. Kíváncsi vagyok, hogy milyen karakterek kerülnek be, az RTL Klubnak azért mégiscsak valami újjal kellene már előállnia, de szerintem meg fogják oldani. Gondolom, hogy az ORTT-s figyelmeztetések is szerepet játszottak az új koncepció kialakításában, amit viszont az emberek néznek, az mindig a botrány, a vita, a szex, a verekedés lesz - nem tudom, a humorra mennyire kaphatók. A lakóknak azt tanácsolnám, hogy sose feledjék el, ez csak egy játék, ahova játszani jöttek. Színészkedni nem szabad, az nagyon gyorsan lejön, ha valaki nem úgy viselkedik, mint a mindennapokban szokott. A Való Világ egy olyan dolog, ami meghatározó szerepet tölthet be az ember életében, ha ügyesen csinálja: én például a munkámhoz, a fotózáshoz kaptam egy elég erős löketet, a későbbiekben is fel tudtam használni azt a reklámot, amit a műsor adott. Egy dologra kell figyelni, de ebbe a hibába úgyis mindenki beleesik: nem szabad elsztárosodni, még az első fél vagy egy évben sem, meg kell maradni olyannak, amilyen előtte volt az ember. Aki egy kicsit is exhibicionista, az baromira fogja élvezni.