Köztük a jövő sorozatsztárja

Vágólapra másolva!
A legtöbb tévésorozat ezekben a napokban, hetekben indul az Egyesült Államokban: jó pár van köztük, amely ismert, bejáratott színészekkel próbálja meghódítani a nézőket, másik részük viszont éppen hogy a friss arcokra alapoz. Bemutatunk tíz kevéssé vagy egyáltalán nem ismert sorozatszereplőt, megeshet, hogy közülük kerül ki a jövő tévésztárja.
Vágólapra másolva!

Gugu Mbatha-Raw és Boris Kodjoe

J. J. Abrams (Lost, A rejtély) új sorozatában egy házaspárt alakítanak, melynek mindkét tagja kém. Gugu Mbatha-Raw - egzotikus neve ellenére - egy brit színésznő, kisebb szerepben láthattuk már a Ki, vagy Doki?-ban vagy a Titkos szolgálat - MI5-ben; Boris Kodjoe - pár tévés és filmes mellékszerep mellett - korábban modell volt, a People magazin be is választotta a világ ötven legszebb embere közé.

Forrás: NBC

-----------------------------------

Jake Lacy

Élete első kamera előtti alakítását nyújtja a Better With You című vígjátéksorozatban, de a TV Guide kritikusa szerint így is simán lejátssza a színről tapasztalt kollégáit - többek között a Rebá-ból ismert Joanna Garciát (akinek vőlegényét alakítja) vagy a Jóbarátok-ban is feltűnt Debra Jo Ruppot.

-----------------------------------

Kelli Garner

Eddig - pár Green Day-videoklipen kívül - jobbára olyan független filmekben szerepelt, mint az Ujj-függő vagy a Woodstock a kertemben, most a My Generation egyik szerepét alakítja. A történet elején pár középiskolást látunk, akiket egy dokumentumfilmes csapat kérdezget terveikről, álmaikról - azután tíz év múlva látjuk őket viszont, kiderül, hogy mely reményeket sikerült beváltaniuk.

-----------------------------------

James Wolk

Az 1985-ös születésű színészt már most az új George Clooney-ként emlegetik külföldi oldalakon, pedig első komolyabb tévés szerepét csak a Lonestar-ban kapta. A modern Dallas-ban (a széria szintén Texasban játszódik, és olajügyletekről szól) egy olyan férfit játszik, aki kettős életet él, két helyszínen, két családdal.

Forrás: Fox

-----------------------------------

Sarah Roemer

A szőke színésznőt a The Event című összeesküvéses thrillersorozatban láthatjuk, melyben egy átlagos amerikai nyomoz eltűnt felesége után, de nagyobb titkokra bukkan. Az igényes munkában Roemer végre bizonyíthat, olyan vitatott értékű filmek után, mint az Átok 2., a Disturbia vagy a Hachiko - Egy kutya története.

-----------------------------------

Ben Rappaport

A jó nevű művészeti főiskolán, a Juliardon végzett Rappaportot eddig csak színházi darabokban láthattuk, első, kamerák előtti szerepét az Outsourced-ban kapta. Itt egy vicces tárgyakat árusító amerikai cég emberét játssza, akit kiküldenek Indiába, hogy betanítsa az ottani telefonos ügyfélszolgálat munkatársait.

-----------------------------------

Aly Michalka

Az Aly & AJ nevű duóban még énekelt, de aztán a filmezés felé fordult a göndör hajú színésznő, aki a férfiak kedvence lehet egy olyan szériában, amely amúgy is beindíthatja a férfiak fantáziáját. A Hellcats ugyanis pompomlányokról szól, akiknek egyikét játssza a Phil a jövőből című sorozatban is látott Michalka.

Forrás: CW

-----------------------------------

Lucas Neff

Az IMDb tanúsága szerint Neff csupán két kisebb szerepet játszott a Raising Hope előtt - az egyiket Patrick Swayze utolsó munkájában, a The Beast-ben. A nevem Earl alkotója, Greg Garcia új vígjátéksorozatában egy fiatalembert játszik, aki tökéletlen családja segítségével próbálja meg felnevelni újszülött kislányát.

Forrás: Fox

-----------------------------------

Ashton Holmes

Számos vendégszerep (Gyilkos számok, Doktor House, Helyszínelők) után a The Pacific - A hős alakulat-ban kapott valamivel komolyabb szerepet, ősztől pedig a Nikita sokadik remake-jében láthatja őt az amerikai közönség - ebben a Mission Impossible harmadik részéből ismert hawaii szépség, Maggie Q oldalán tűnik fel.