20 kiló vazelin kellett a Tv2 új vetélkedőjéhez

Vágólapra másolva!
Ezek megőrültek! címmel indít celebes vetélkedőt a Tv2, amelyhez 20 kiló vazelinsűrítményt, 20 tonna iszapot, 300 liter sampont és 400 tortát használtak fel.
Vágólapra másolva!

Ezek megőrültek! címen indul vetélkedő a Tv2-n, de a pontos dátumot a csatorna nem közölte: várhatóan az Édesnégyes kifutása után kerül képernyőre (ebből a realityből még legalább háromhétnyi anyag van felvéve), és valószínűleg a visszatérő Vacsoracsata lesz az ellenfele. A műsorra 24 celebet szerződtetett a Tv2, szerepel a csapatban a Jóban Rosszban-nal ismertté lett Szorcsik Viki, Szabó Zsófi, páran az Irigy Hónaljmirigyből, de aláírt a produkciónál Benkő Dániel is, aki épp a közelmúltban kapta meg az RTL-en a Kész átverés-t. A műsorvezetők Majka és Rákóczi Feri lesznek.

"Ez a produkció a hazai televíziózás eddigi legőrültebb műsora lesz, amelyben a magyar sztárvilág legjava a lehető legelképesztőbb, legviccesebb fizikai megpróbáltatásokkal kerül szembe. Az Ezek megőrültek saját fejlesztésű formátum, amely Ökrös Gergő producer és csapatának kreativitását dicséri" - mondta a Tv2 programigazgatója, Kiss Péter.

Forrás: [origo]

Tavasszal már készült egy pilot, amúgy a műsort hat héten át forgatták, kilencvenfős stáb ügyködött a helyszínen. Madártollból 50 kilónyit, iszapból 20 tonnányit, samponból 300 liternyit használtak fel, de 1200 lufi és 1600 tojás is kellett a műsorhoz.