Világsztárok segítik Oprah tévécsatornáját

Vágólapra másolva!
Julia Roberts, Goldie Hawn, Forest Whitaker és Gabriel Byrne is visz egy-egy műsort Oprah Winfrey jövőre induló csatornájához.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint 2011 januárjában indul Oprah Winfrey saját tévéadója, a The Oprah Winfrey Network (OWN) - miután a műsorvezető rendre az élen végez a Forbes legbefolyásosabb hírességeket tömörítő listáján, várható volt, hogy a csatorna be tud vonzani pár nagy nevet. A tévénél három Oscar-díjas színész, Julia Roberts, Goldie Hawn és Forest Whitaker fog dolgozni, de a Golden Globe-bal jutalmazott Gabriel Byrne, valamint Ernest Hemingway unokája, a színésznőként is ismert Mariel Hemingway is közreműködik egy-egy műsorban.

Forrás: oprah.com

Roberts nem mindennapi, "a világot megváltoztató" anyákról forgat az Extraordinary Moms-ban, Hawn pedig a boldogság titkát kutató Searching for Happiness-ben lát el produceri, műsorvezetői és narrátori feladatokat. Whitaker egy érdekes dokumentumfilmnek lesz a producere: a One Last Shot pár életfogytos elítéltet mutat be, akik - afféle hospice szolgálatként - lelki segítséget nyújtanak haldokló társaiknak. Byrne a hajléktalanokról szóló Tent City-ben közreműködik, Mariel Hemingway pedig a saját családjából mesél, melyben viszonylag sűrűn fordul elő öngyilkosság és depresszió.