Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így jártam anyátokkal: minden megváltozik

Vágólapra másolva!
A komédiasorozat producerei szerint a hatodik szezon epizódjainak hangulatában visszaköszön az első két évad. Barney várhatóan szerelmes lesz, a nézők pedig közelebb juthatnak Ted jövőbeli gyerekei anyjához.
Vágólapra másolva!

Meglepetést ígér Carter Bays and Craig Thomas, az Így jártam anyátokkal két producere a következő évad első részére, valami olyat, amitől minden megváltozik, ami hatással lesz a karakterek további sorsára. A kedvelt komédia ezzel várhatóan új irányt vesz, a jelzett cselekmény pedig hatással lesz Tedre.

Thomas szerint a néző is közelebb kerül a keresett anyához, és teheti ezt úgy, hogy hangulatában olyan részeket láthat, mint amilyeneket az első két évadban megszeretett. Várhatóan Barney (a szériával leginkább befutott Neil Patrick Harris) is kap komolyabb érzelmi szálat - Bays szerint a szőke nőcsábász karakter ebben az évadban tényleg felnő.

Forrás: [origo]

Bays az Entertainment Weeklynek adott interjúban igyekezett megnyugtatni a nézőket, mondván, nem improvizálnak, hanem látják, merre tart a sorozat - csak azt kérik a tévézőktől, hogy bízzanak bennük. Türelemre szükség is lesz, mert a májusban befejeződött ötödik évadot sokan gyengébbnek találták, és a készítők sem voltak maximálisan elégedettek. Ez a nézettségen nem tükröződött jelentősen, mert a legutóbbi tévés szezonban többen (átlagban 8,9 millióan) nézték a sorozatot az USA-ban, mint a második vagy a harmadik évadban - viszont valamivel kevesebben, mint egy évvel korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről