Tíz városba látogat a Megasztár 5

Vágólapra másolva!
Roadshow-ra indul a Megasztár 5: a Tv2 csapata június 19-től hét magyarországi és három határon túli nagyvárosban keresi a tehetségeket.
Vágólapra másolva!

Míg a június 11. és a július 11. közti időszak a labdarúgó-világbajnokság miatt az MTV-nek jelent erőteljes nézettségemelkedést, addig a hazai televíziós iparban a nagy kérdés őszre, hogy tud-e javítani a Tv2, vagy marad az RTL Klub hegemóniája. Nyár végétől összecsap két, igen költséges, sok százmillió forintba kerülő műsor: előbbi a Megasztár ötödik szezonjával, utóbbi az X-Faktor-ral lesz a képernyőn.

Az RTL Klub július 16-án jelenti be, kiket kért fel mentornak a meglévő két zenész mellé. A Tv2 valamivel előrébb tart, de nem zárta le a jelentkezéseket: a Megasztár csapata útnak indul, hogy tízállomásos turnén adjon lehetőséget azoknak, akik meg szeretnék mutatni a tehetségüket. A roadshow-n - a kora tavaszi válogatásokhoz hasonlóan - egykori megasztárosokkal kiegészült szakmai stáb értékeli majd a produkciókat.

A roadshow június 19-én, Siófokon kezdődik, és július 4-én ér véget Budapesten. Képek az első, fővárosi válogatóról itt!