Stohl András jelentette be az X-Faktor új műsorvezetőjét

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub - a várakozásnak megfelelően - Sebestyén Balázst tette Ördög Nóra mellé a nyár végén induló X-Faktor-ba, ezt Stohl András kivetítőn jelentette be a csatorna sajtóeseményén. A mentorok, zsűritagok Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és ifj. Malek Miklós lesznek.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub Ördög Nóra mellé a korábban A széf-ben, a Kész átverés-ben, a Pókerarc-ban, a Kalandra fal-ban, a Celeb vagyok-ban és a Balázs show-ban látott Sebestyén Balázst tette a nyár végén induló X-Faktor című tehetségkutató műsorba. A csatorna sajtótájékoztatóján a kivetített Stohl András jelentette be felvételről a hírt - eredetileg ő kapta volna a műsort, de ittas karambolja után állítólag ő maga mondott le erről a munkáról. Stohl előbb sajnálatát fejezte ki, hogy gondot okozott a csatornának, majd hízelgett egy kicsit az RTL Klubnak ("de mint minden mást, ezt is megoldották"), ezután pedig bejelentette, hogy olyan veszi át a műsorvezetést, akiben "megvan a drámaiság, profizmus és a humor".

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Nézzen képeket itt!

Sebestyén Balázs elmondta, hogy eddig nagy részben róla szóltak a műsorai, vetélkedőjében, talkshow-jában nagyban az ő személyiségére építettek, de ezúttal ő háttérszereplő lesz, mivel ez nem "műsorvezető-központú show", inkább a tehetségekről és a mentorokról szól.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Nézzen képeket itt!

Az X-Faktor kora ősszel rajtol, az RTL Klub szombat estére teszi, a Megasztár ellen. A mentorok és egyben zsűritagok Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és ifj. Malek Miklós lesznek.