Motorbalesetet szenvedett Nagy Feró

Vágólapra másolva!
Három helyen eltört a Beatrice frontembere, Nagy Feró csontja, hat hétig gipszben kell lennie. Az X-Faktor indulására felépül, az RTL Klub számít rá.
Vágólapra másolva!

Július 10-én délután motorbalesetet szenvedett az X-Faktor mentora, Nagy Feró, tudatta az RTL Klub. A zenészt háromszoros csonttöréssel szállították kórházba, hat hét gipsz vár rá. "Megcsúsztam egy csatornafedélen. Nagyon remélem, hogy a balesetem nem befolyásolja az X-Faktor-ban való szereplésemet, nagyon izgulok. Mondtam is a doktornak, hogy nekem mennem kell, nem érek rá. Azt felelte, hogy csak saját felelősségre távozhatok, de akkor sánta maradok. Na, ettől megijedtem" - nyilatkozta a Fókusz-nak.

Az X-Faktor felelős szerkesztője szerint a sérülés nem okoz gondot a produkciónak, mert mire a tehetségkutató elindul, Nagy Feró fel fog épülni. "Számítunk rá mentorként a műsorban. Azért szelíd erőszakkal megpróbáljuk lebeszélni arról, hogy a show időtartama alatt motorozzon" - tette hozzá Schiwert-Takács László.

rtl klub, sajtóklub

A show-t Stohl András vezette volna, ám ő is közúti balesetet szenvedett, és miután ittas állapotban okozott karambolt, le is mondott az RTL-es munkájáról. Erről többet itt olvashat.