Visszatérő kedvenc és változó Reggeli az RTL-nél

Vágólapra másolva!
Június 28-tól átalakul az RTL Klub Reggeli: ezentúl 6.55-től 9 óráig tart majd, utána pedig visszatér a képernyőre Natalia Oreiro sikersorozata, a 2006-os Te vagy az életem (Sos mi vida).
Vágólapra másolva!

A műsor első negyedórájában napi aktualitású közéleti témákkal foglalkozik, 7.10-től pedig a Reflektor Magazin sztárhírei következnek. 7.35 és 8.35 között sztárinterjúk, színes témák kerülnek terítékre, ezt követően a Csak csajok zár, szűk félórában. Ez utóbbi blokk megújul, ugyanis a műsorvezető mellé minden nap két ismert női vendég érkezik.

rtl klub, sajtóklub

A műsorvezetők változatlanul Lilu, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Csonka András, Hujber Feri és Szujó Zoltán. A képen a nyereményjátékot vezető Valkó Eszter.

Június 28-án, a Reggeli után, kilenctől egy régi kedvencet küld a képernyőre a csatorna: az argentin gyártású, 231 epizódból álló, 2006-os Te vagy az életem (Sos mi vida) ismétlését kezdik, Natalia Oreiróval és Facundo Aranával. A Canal 13 telenovelláját negyvennél több országban mutatták be, természetesen egy gazdag fiú és egy szegény lány szerelméről szól, de újat hozott a műfajba azzal, hogy sok női bokszot mutatott. Oreiro sorozata hazájában az első résztől kezdve nézettségi siker volt, több tévés díjat kapott, Portugália és Mexikó egy-egy tévétársasága pedig megvette a jogokat, és legyártatta a sztorit saját színészeivel.