Félbeszakadt a Barátok közt egyik epizódja

Vágólapra másolva!
A június 4-i Barátok közt második része elindult ugyan az RTL Klubon, de egy perc után félbeszakadt, és a csatorna az újabb reklámok után a Helyszínelők-et küldte képernyőre. A hiányzó epizódot június 7-én, a Fókusz helyén pótolják.
Vágólapra másolva!

Június 4-én este, 21:10 körül a Barátok közt második része félbeszakadt, a képernyő elsötétedett, majd egy korábbi Forma 1-es közvetítés hallatszott. Ez az állapot pár másodpercig tartott, utána visszajött a kép, Helyszínelők-ajánló következett, eztán pedig a sorozatkvíz: "Vanda megharagudott Balázsra?" - érdeklődött egy hang, a nézőket pedig sms-ek küldésére buzdította.

A második epizód már nem is tért vissza, a Helyszínelők egy részével folytatta műsorát az RTL.

A csatornánál technikai probléma miatt nem ment le a nézettségi lista élén álló szappanopera napi adagja. Az [origo] kérdéseire, hogy mikor kerül adásba a hiányzó epizód, és mi okozta a hibát, az RTL Klub azt a választ adta, hogy a problémát vizsgálják, de valószínű, hogy a kazettán beérkezett anyag konvertálásakor keletkezhetett a gond, ezért lehetett Forma 1-es közvetítés hangjait hallani. A döntés hamar megszületett, június 7-én kimarad a Fókusz, helyette leadja a csatorna a június 4-i két Barátok közt-részt, majd utána rögtön a hétfői adagokat is.

Volt már hasonló

2010 február 6-án, szombaton rajtolt volna a Női szemmel című műsor az MTV-n, de a rajtot - állítólag technikai probléma miatt - elhalasztották, holott egy nappal előtte még sajtóközleményt is adott ki a csatorna a premierről. Ugyanezen indokkal maradt el 2009 február 19-én A pokol hete című reality a Cool tévén, noha erősen reklámozta a csatorna.

A Viasat3-mal is előfordult, hogy egy olasz hangsáv alá egy órán át nem tett magyar feliratot, és az AXN is leadott a közelmúltban egy Amazing Race-epizódot, felirat nélkül, angol nyelven.