Elege van az Így jártam anyátokkal sztárjának

Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal Marshallja, Jason Segel bevallotta, már eléggé unja a szerepét, és kitalált pár alternatív befejezést is a szériához.
Vágólapra másolva!

Jason Segel a GQ-nak adott interjút, melyben többek között azt is elmondta, ha hároméves szerződése lejár, biztos, hogy dobbant az Így jártam anyátokkal stábjából - bár valószínű, hogy addigra, vagyis 2013-ra a sorozat is véget ér. A színész mindenesetre már így is unja szerepét, nemigen tudja elképzelni, hogy mit lehet még kihozni a karakterből: "Úgy érzem, nem sokat tudok már nyújtani a szerepben. Talán, ha elválnánk a történet szerint, vagy valami - de ez úgysem fog megtörténni" - mondta.

"Csodálatos benne lenni a show-ban. De amikor színész leszel, azt azért is teszed, mert nem akarsz hagyományos keretek közt, kilenctől ötig dolgozni. És egy ilyen tévéshow pont egy kilenctől ötig tartó, napi meló" - mesélte a munkáról, és hozzátette, (a maradék hárommal együtt) nyolc év neki éppen elég, a leghosszabb kapcsolata sem tartott ennyi ideig.

Az interjúban Segel az Így jártam anyátokkal végéről is viccelődött egy sort: egyik elmélete szerint Ted és a gyerekek mind halottak, így történhet, hogy a főszereplő férfi - a túlvilágon - az örökkévalóságig meséli a sztorit. A másik, amit el tudna képzelni, hogy a sorozat legvégén, a 2030-as években üldögélő család egyszer csak kinéz az ablakon, és egy posztapokaliptikus, mutánsokkal teli világot lát maga körül.